WIN A PAIR

Dags för en ny tävling! Lägg ut en träningsbild på instagram och #tagga med #bringfit #timetowow #casallsculpturearmy och kommentera en motivering till varför just du ska få vinna på detta inlägg och vad du heter på instagram. Jag väljer ut en vinnare och meddelar Casall som skickar ut ett par Casall Sculpture Tights. Puss puss tävlingen gäller fram tills söndag!

44 reaktioner på “WIN A PAIR”

 • Karoline skriver:

  Jeg vil vinne fordi jeg vet hvor mye nye treningsklær hjelper på motivasjonen, men jeg har dessverre ikke råd til nye sånn uten videre (er fattig skoleelev). I tillegg så bruker jeg nesten bare den samme tightsen hele tiden for tiden, fordi jeg kun har én jeg liker godt.

 • Amanda Khamkaew skriver:

  Hej Alexandra! Jag har som du varit underviktig och smal i hela mitt liv. Jag har ätit och ätit men ändå inte kunnat gå upp. Jag har fått höra hur smal jag är dagligen, och trots att dem menade det på ett positivt sätt har jag aldrig tagit det så. Jag avundades tjejer som var lite större, och kunde väga några kilo mer.
  När jag hittade din instagram och blogg öppnade det en ny dörr för mig. Jag har sedan ett år börjat styrketräna, senaste halvåret riktigt hårt, 4 gånger i veckan. Jag har börjat äta ännu mer och jag har gått upp några kilo. Jag är så otroligt stolt över mig själv. Du är min största inspiration och jag vill bara tacka dig för hjälpen! Nu kan jag gå rak i ryggen och för en gångs skull känna mig nöjd med mig själv. Utan dig hade jag aldrig varit här jag är idag, och för mig är detta bara början. Så, Tack så jättemycket!
  Jag skulle vilja vinna träningstightsen för det hade känts som en belöning för allt hårda jobb jag lagt ner. Att det bara är att fortsätta att kämpa för att någon gång når jag mitt mål och det kan jag tänka varje gång jag ser dessa tightsen. Jag har taggat bilder på min instagram @amandakhamkaew
  Jag håller tummarna. Kram!<3

 • Manda skriver:

  Som peppning nu när jag tränat regelbundet i hela åtta månader skulle de här vara perfekta! Med hjälp av en PT och med massor av vilja har jag lyckats hålla igång, och det är så roligt. Det är lång väg kvar (kämpar mot värk som jag haft i kroppen i över 10 års tid) men det ger resultat! Taggat bild på min intstagram @kauda. Tack för en fin och inspirerande blogg!

 • andrea borefur skriver:

  Hej!
  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna dessa übersnygga och bra kvalle-tights för att det skulle peppa mig att fortsätta träna så bra som jag tycker att jag gör. Jag älskar verkligen att röra på mig och min garderob håller på att bytas ut mot träningskläder. Byxor från Casall är ju drömmen, men de är väldigt dyra och jag har precis kommit in i arbetslivet och då har man inte riktigt råd med sådant lyx… Jag skulle bli så oerhört lycklig om jag faktiskt vann denna tävling!! kram 🙂

  instagram: @andreaborefur

 • Jag har nyss hittat tillbaka till livet, det liv jag vill leva med träning och hälsosam kost- framförallt har jag hittat tillbaka till yogan!
  Jag har tappat mkt efter långt uppehåll men är på gång igen vilket känns underbart- din blogg är en stor inspirationskälla för mig!
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann, dels har jag bara ett par träningstights som passar och trots att jag tränar hemma (är oftast ensam med 3 små barn så gymmet är inget alternativ) så peppar det att träna i snygga träningskläder! Dessutom brukar jag sätta på mig mina träningskläder redan tidigt på dagen för att veta att jag får träningen gjord…sätter man på sig träkingskläder så kommer man träna för hur töntigt känns det inte att ta av sig träningskläder utan att ha tränat? 😀
  @spenatmamma

 • Malin skriver:

  Ett par nya tights hade ju satt igång motivationen till träning ännu mera än vad den redan är igång, året 2014 ska bli det år då jag ska ta mig till nya höjder inom träningen. Jag har kommit igång med gymmandet men tänkte även ta tag å yoga å kanske till och med springa lite om min astma tillåter! Nyttig mat är det som gäller för tillfället och målet är ett sundare liv med träning och hälsosam kost=) Jag hade blivit så glad om jag vunnit dessa snygga tights att ha med mig som extra sporre på gymmet=)
  Å förövrigt är ju din blogg/instagram helt underbara ställen att hämta inspiration på 🙂

  instagram: @malinasp88
  Nu håller jag tummar å tår:)

 • Martina skriver:

  It is only for Swedish followers?

 • Malou Wernersson skriver:

  Min motivering för att få vinna är enkel. Efter ett långt 2013 med sjukskrivning från mitt drömbransch (gym) har jag äntligen kommit tillbaka och fått en ny anställning med nya utmaningar. Efter en utdragen rekrytering kunde jag i veckan få besked om att jag fått tjänsten. Som belöning var planen att handla lite nya arbetskläder, med andra ord träningskläder. Så när jag såg denna tävling var det givet att jag skulle skicka in för att se om jag fick chansen på byxorna:)

  Kram Malou (malouwernersson på instagram)

 • Natalie skriver:

  Hej hej!
  Jag tränar 4 gånger i veckan om inte mer, Tävlar mot mig själv och ingen annan! Försöker nå mina mål inom träningen! Snygga träningskläder hjälper att movitera än själv! Många har pratat om det märket så har varit länge nyfiken på Casall´s thigts! Skulle va riktigt kul o vinna, en extra stor motivations punkt! En sådan punkt som kan peppa än ennu mer!

  Din blogg använder jag som motivation 😀

  ps, min mobil är paj, så hgashtagar inte i en ny bild om det är okej 🙂 heter [email protected]

 • Sofie skriver:

  Vad synd att man måste ha instagram, har inte det tyvärr då min mobil är lite omodern 😉

  Hade gärna velat vinna då jag ska utbilda mig till pt och kostrådgivare i april och därför sparar varenda krona till att betala färdigt kursen. Hade varit grymt att ha dessa snygga träningsbyxorna både innan jag börjar utbildningen men framförallt under utbildningen 🙂
  Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

 • Andreas skriver:

  Sjukt snygga byxor!
  Fin blogg! Anlita dig som pt? 😉

  http://www.frifrakt.nu

 • Paulina skriver:

  Har suktat efter dessa byxor under en lång tid! Jag är en ung bonde som jobbar hårt varje dag. Träningen är min fristad där jag bara får fokusera på mig själv. Tränar 5-6 ggr veckan utöver jobbet som är otroligt fysiskt det också. Senaste året har jag gjort stora framsteg och ser resultat på kroppen, så taggande! Känslan att känna sig stark måste ju vara den bästa. Att sätta nya mål och känna att man utvecklas, inget kommer gratis. Då jag i princip bor i antingen lagårdskläder eller träningskläder skulle dessa vara drömmen att få äga. En fattig bonde har inte råd att köpa denna lyx! 🙂
  Instagram @paaulinawesterlund

 • Antonia Svanberg skriver:

  Grym blogg !
  Jag önskar att jag vann dessa Casall tights då jag har slitit ut mina gamla compressions tights av alla löpning/gympass som dom har fått följa med på. Tyvärr har jag inte råd att lägga ut den summa pengar nu när jag har börjat plugga lite och jobbar deltid. Men jag älskar mitt liv som jag har gjort det till med kost, träning, familj/sambo, skola och jobb.

  mitt instakonto AntoniiiaSvaa

 • Erika skriver:

  Hej Alexandra! (hehe skrev Alexander först)
  Jag har rätt nyligen (november) upptäckt tjusningen med styrketräning. Efter att i nästan ett års tid gråtit mig igenom pass på gymmet där jag inte förstod hur man skulle sätta sig i maskinerna, till att inte förstå vart det ska kännas och heller inte se någon effekt så valde jag för första gången att lyssna på min pojkväns tips: styrketräna! Han har försökt lura med mig tidigare, men min dåliga form har gjort att jag endast gråtit och blivit arg. Men nu gav jag det en chans och sedan han verkligen tog sig tid att lära mig marklyft, bänkpress och knäböj så har jag troget gått till gymmet ca. 4 dagar i veckan – för att jag har lärt mig älska det. Jag älskar vad det gör med min kropp och hur jag känner mig efteråt, hur jag gång på gång får öka vikterna och se i spegeln hur mina muskler arbetar under övningarna får mig att explodera av lycka. Jag flexar så fort jag kommer i närheten av en spegel, och utan att ha ändrat kosten speciellt mycket (är en godisråtta utan dess like) så har jag sen november lyckats tappa 6,5 kg. Har en hel del fett kvar på kroppen, men jag stressar inte upp mig över det. För jag har hittat en livsstil som jag ÄLSKAR och tror på, snabba dieter som leder till snabb viktnedgång tror jag inte på i längden då jag vill leva så som jag gör nu i många många år framöver. Därför får det ta sin lilla tid. Har som målvikt att ligga runt 55kg och just nu ligger jag på 63kg så det går framåt!
  SÅ till anledningen varför jag borde få vinna dessa fantastiska byxor, jag är student och det är väl rätt så känt att CSN inte överöser en med pengar. Så jag tränar i mina löparbyxor, har två par som jag varierar mellan. Men i och med att jag styrketränar så får jag såna enorma skavsår och små rivsår av alla reflexer och dragkedjor som pryder dessa byxor så jag måste ju köpa mig ett par nya mjukare byxor. Därför skulle jag bli så oootroligt glad om jag fick vinna dessa och fortsätta min resa mot drömkroppen, och slippa ligga o klia mig i knäveckena om nätterna haha. Kram på dig!

 • Erika skriver:

  Hej Alexandra! (hehe skrev Alexander först)
  Jag har rätt nyligen (november) upptäckt tjusningen med styrketräning. Efter att i nästan ett års tid gråtit mig igenom pass på gymmet där jag inte förstod hur man skulle sätta sig i maskinerna, till att inte förstå vart det ska kännas och heller inte se någon effekt så valde jag för första gången att lyssna på min pojkväns tips: styrketräna! Han har försökt lura med mig tidigare, men min dåliga form har gjort att jag endast gråtit och blivit arg. Men nu gav jag det en chans och sedan han verkligen tog sig tid att lära mig marklyft, bänkpress och knäböj så har jag troget gått till gymmet ca. 4 dagar i veckan – för att jag har lärt mig älska det. Jag älskar vad det gör med min kropp och hur jag känner mig efteråt, hur jag gång på gång får öka vikterna och se i spegeln hur mina muskler arbetar under övningarna får mig att explodera av lycka. Jag flexar så fort jag kommer i närheten av en spegel, och utan att ha ändrat kosten speciellt mycket (är en godisråtta utan dess like) så har jag sen november lyckats tappa 6,5 kg. Har en hel del fett kvar på kroppen, men jag stressar inte upp mig över det. För jag har hittat en livsstil som jag ÄLSKAR och tror på, snabba dieter som leder till snabb viktnedgång tror jag inte på i längden då jag vill leva så som jag gör nu i många många år framöver. Därför får det ta sin lilla tid. Har som målvikt att ligga runt 55kg och just nu ligger jag på 63kg så det går framåt!
  SÅ till anledningen varför jag borde få vinna dessa fantastiska byxor, jag är student och det är väl rätt så känt att CSN inte överöser en med pengar. Så jag tränar i mina löparbyxor, har två par som jag varierar mellan. Men i och med att jag styrketränar så får jag såna enorma skavsår och små rivsår av alla reflexer och dragkedjor som pryder dessa byxor så jag måste ju köpa mig ett par nya mjukare byxor. Därför skulle jag bli så oootroligt glad om jag fick vinna dessa och fortsätta min resa mot drömkroppen, och slippa ligga o klia mig i knäveckena om nätterna haha. Kram på dig!
  (oj, glömde skriva mitt instagram namn på förra. På instagram heter jag: erijkarlsson)

 • Olivia Berggren skriver:

  Jag vill vinna tightsen för att ha en extra morot denna månad då träningen känns extra tuff. Jag la om mitt liv under 2013 och startade då ett mer hälsosamt liv med mycket träning. Jag vill visa att tjejer kan visst i gymmet! Styrka kan tjejer minst lika bra som killar och jag tycker att en välmående stark kropp är kvinnligt! Sommaren 2013 var en av dem tuffaste månaderna på länge för mig då min 25-åriga vän gick bort i en olycka i Åre. Hon levde varje dag med energi och glädje. Efter hennes bortgång bestämde jag mig för att ta tag i min kropp och få tillbaka energi och livsglädje i mitt liv. Vilket jag fått. Dags att visa upp min snart så vältränade rumpa i par supersnygga och bekväma tights!

  (oliviareinfeldt på Instagram)

 • Olivia Berggren skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja ha tightsen som en extra morot denna månad då träningen känns extra tung. Time to wow håller jag med om, jag har bestämt mig för att det är time to wow mig själv. Jag la om mitt liv under 2013 till en mer hälsosam livsstil. Sommaren 2013 var en av dem tyngsta månaderna på länge för mig då min vän gick bort i en olycka i Åre. Hon levde varje dag med glädje och energi. Jag bestämde mig för att mitt liv också skulle innehålla just det. Jag tycker det är dags att vi tjejer visar killarna att vi kan i gymmet! En stark och välmående kropp är mer kvinnligt än nånting annat. Nu i januari är det helt plötsligt proppfullt på gymmet igen och självklart vill jag kunna glänsa lite extra i ett par supersnygga nya tights som visar upp min snart så välsvarvade rumpa!

  Tack annars för en inspirerande blogg och en rolig motiverande tävling!
  @oliviareinfeldt på instagram

 • Evelina Hjelte skriver:

  Jag vill vinna dessa träningsbyxor för att jag helt och håller har ändrat livsstil! Inte som ett nyårslöfte utan för att jag själv vill och mår bra av det. Det är först nu jag har börjat se resultat och jag är så glad! Det skulle därför vara så himla kul att få vinna dessa byxor som ett litet pris för att jag klarat ett av mina delmål 😀
  Tack för en toppenblogg, kramar!

  Jag heter evelinahjelte på instagram!

 • Marion :) skriver:

  Jag har tränat ett tag, men nu har jag börjat ta det riktigt på allvar. Jag är snart 16, men jag har redan nu bestämt att jag ska tävla i bikinifitness när jag fyller 18. Så det är målet med min träning. Jag har även blivit retad för min kropp i flera år och nu tränar jag för att kunna visa dem att om jag vill så kan jag. Och träna blir mycket roligare, samt jag blir mer motiverad med snygga träningskläder och dem tightsen är supersnygga!
  – Heter @Marionnelly på instagram.

 • Malin Norén skriver:

  Träning ger: Styrka, balans, vighet, uthållighet, glädje och mycket mer !
  För 1 år sedan skulle jag kalla mig soffpotatis. Tog tag i träningen och gjorde den till en HOBBY ist för ett måste. Jag sätter nya mål hela tiden, precis avklarat ett: Springa 1 mil. Mitt nästa mål är: Stå på händerna minst 10 sek, jag har tills i slutet av maj på mig och är på god väg. Och varför inte då klara det målet i ett par snygga, sköna och nya träningsbyxor ! GO !!
  På instagram: maalinnoren

 • Emma Andreasson skriver:

  Jag är en tjej som älskar träningskläder. Hur grymt skönt är det inte! 🙂 Jag pluggar till Hälsocoach och livet som student är inte så hipp med pengar. Så hade varit oerhört roligt att vinna! Alltid roligtes något nytt, de ger motivation 🙂 kram Emma
  @emsmanuela

 • Diman Dilir skriver:

  Jag är mer än gärna med:)
  Motivering: Jag har alltid vart ”mulligare” än alla andra i klassen pga för lite hormoner i kroppen. Har alltså sjukt dåligt förbränning. Kämpar varje dag för att nå dröm kroppen och har nu även träningen som projektarbete. Förutom min vardags blogg har jag, tillsammans med min tvillingsyster startat en träningsblogg där vi skriver om träning, kost och hälsa, http://ourfitnessgoals.forme.se/
  Vill vinna tightsen för det är motiverande med nya träningskläder! 🙂
  Håller tummarna! Kram!

 • Matilda skriver:

  ååh! älskar när du har tävlingar, och speciellt tävlar ut träningskläder!
  nya träningskläder ger ALLTID mer motivation, kan dock inte säga att jag behöver mer motivation då jag tränar ofta och har min motivation! haha vilket egentligen är ett plus (då dom kommer till användning) mina tights är utnötta nu så det skulle sitta perfekt med nya nu!

  heter matildalarsson på instagram!

 • Kathrine Louise skriver:

  Så herlig med konkurranse om treningstøy! Jeg trener mye og bruker mye treningstøy selv om jeg aldri føler at jeg får nok! Casall er et merke jeg alltid er fornøyd med og har ønsket meg den tightsen siden du skrev om den for første gang på bloggen! Dermed henger jeg meg gjerne på konkurransen og krysser fingre og tær for å vinne 😀 Du er en herlig inspirasjon og motivasjon Alexandra <3

  @kathrinelo på instagram 🙂

 • Malin skriver:

  Hej!
  Först och främst – tack för superfin inspiration! Du är grym!

  Varför ska jag vinna? Ja.. Jag har väl alltid tränat, när jag var yngre så spelade jag mycket handboll och testade på andra sporter. Sedan kom gymnasiet och jag blev en ”cool kid” som festade för mycket, åt godis och sämre mat (jobbade på krog/pizzeria så det blev pizza ett par gånger i veckan). Denna livsstil följde med mig till högskolan och min flytt till Malmö, men det inkluderade mycket mer alkohol än innan. Jag drack 4-5 dagar i veckan… en period var det väldigt illa och det tog mycket för mig innan jag förstod att det måste ske en förändring. Jag satt en söndagkväll och började hälla upp mitt tredje glas rödvin för att jag var rastlös och hemma själv, så kom det som ett slag i magen.
  Sedan dess har jag lagt om mitt liv. Nu dricker jag knappt längre, jag röker inte längre, jag lägger ned tid på matlagning och boostar min kropp med energi. Jag har prioriterat annorlunda, sållat bort umgänge, försökt, snubblat, tagit mig upp igen, slitit mitt hår, gråtit, men inte gett upp! Det är först nu, efter ett par år som jag verkligen hittat kärleken till träning och märkt hur träningen har utvecklat mig som människa och person. Styrkan jag känner efter personbästa i marklyft boostar min självkänsla (som varit helt borta) och jag har lärt mig att älska mig själv för det jag är, inte för det jag inte är.
  Det är min historia 🙂 Kram!

  @malleyeah på instagram

 • Carolina Flink skriver:

  först vill jag bara säga att enda sen jag såg dig använda träningskläder från Casall har jag blivit helt kär i dom just för att dom ser så sjukt snygga ut och sköna men dock lite dyra för mig 🙁 !! jag tänkte berätta en ganska så rolig grej som hände mig här om dagen när jag tränade, jag försökte lära mig att stå på händer då jag inte vågat det tidigare men har blivit så inspirerad utav dig Alexandra, följer både din blogg och instagram och tycker att du verkligen är jätte duktig och inspirerar så sjukt många andra än bara mig! men iallafall så klarade jag det tillslut men när jag skulle ner igen så fastnade jag i spegelkanten med byxan och skrek till min syster ”hjälp mig haha jag sitter fast hahaha” så hon fick hjälpa mig ner, dock blev hela byxan förstörd och vart ett stort hål på rumpan så det skulle verkligen passa att vinna dessa snygga tights, skulle bli jätte glad men man har ju alltid otur men jag får allt hålla tummarna denna gång ! 😉 instagram @carolinaflink

 • Sarah Alsing skriver:

  Hej Alexandra och tack för en inspirerande blogg 🙂
  Och det är just pga din blogg, jag vill vinna träningsbyxorna 😉 Du har inspirerat mig till att ta bättre hand om mig själv; att äta mera och bättre mat, och inte minst inspirerat till att ge den 110% till varje träning. Men det har också resulterat i att mina gammla träningsbyxor är blivit för små, då jag fått mera muskler 😀 Jag är också en av dom personer, som har svårt att gå upp i vikt, och måste därför, som du också gör, tänka på vad jag äter och hur mycket för att inte gå ner i vikt. Så att mina träningskläder börjar bliva för små är jättestort för mig och jag har kämpat det sista års tid; både med träningen och med maten. Du har inspirerat mig och gjort processen lättare.

  Hälsningar Sarah 🙂
  Instagram: alsing86

 • My skriver:

  Motivering:
  Hej!
  När jag var 13 år fick jag ätstörningen ortorexi vilket innebär att jag försökte uppnå en slags ideal hälsosam människa.
  Det är bara det att det blir en besatthet, och man tränar för mycket , och äter för lite.
  Detta resulterade i en 10 kg lättare My.
  Men med hjälp av mina föräldrar har jag kommit tillbaka till ett sunt liv, med en bra, hälsosam och regelbunden kost med lagom mycket träning. Och detta skulle jag vilja fira med ett par nya träningstights.
  De skulle symbolisera vad jag har överkommit och kommer att vara så stolt varje gång jag skulle ha på mig dem.
  Instagram: mymilow

 • Caroline skriver:

  Hejsan Alexandra och tack för att din härliga och inspirerande blogg!
  Jag är en tjej bosatt på Gotland och träning har under hela min uppväxt varit något som jag älskar och brunnit för. Träningen har alltid varit mitt sätt att hitta fokus och ladda batterierna med ny energi, en pause ifrån vardagen. Tidigare har jag tränat utan mål och endast för att jag gillar det. Men jag har sedan en kort period tillbaka, tagit hjälp av en personlig tränare för att få struktur i min träning och bli THE BEST VERSION OF ME! Jag märker redan nu att det börjar ge resultat och tycker att det ska bli så spännande att se hur långt jag kan utvecklas. Därför skulle det passa alldeles utmärkt med ett par peppande nya träningstights i garderoben, det är TIME TO WOW! 🙂

  Ta hand om dig, Kram Caroline
  @carolinejohansson_

 • Jenny skriver:

  Jag är en ganska aktiv person. Jag pluggar till jurist, tränar för en tävlningssatsning i crossfit, jobbar på en juristbyrå och på ett gym.Det skulle vara otroligt roligt att vinna ett par snygga tights som framhäver formerna jag jobbat så hårt för i gymmet, som skyddar benen mot den elaka stången (i mark- och olympiska lyft) och som dessutom är så pass snygga att de passar både till lyftarskor och i korridorerna på universitetet!

  Tack för en rolig tävling, håller tummar och tår! 
  Kram från Jenny!

 • Jenny skriver:

  Glömde mitt namn på instängda: dagrass 🙂

 • Cecilia skriver:

  Jag började träna på gym i somras men känner att jag har börjat tappa motivationen lite. Efter några år som modell så har mina tankar kring mat och träning (ofrivilligt) blivit lite störd. Nu försöker jag träna upp en stark kropp och inte fokusera så mycket på vad vågen visar. Men det är väldigt svårt att inte påverkas av den ständiga vikthetsen.

  Du är verkligen en stor förebild när det gäller detta! Om jag vann casalltightsen skulle det ge mig en extra skjuts i min träning för att bli stark 🙂

  @ceciliaragnar

 • Malin Knutson skriver:

  Jag heter Misslomina på instagram.
  Jag är en riktig periodare när det gäller träning och har som mål att få min träning regelbunden. När jag skaffade gymkort i november gav gymmet mig en utmaning att träna minst två gånger i veckan, första tolv veckorna. Nästa vecka är den tolfte och äntligen känner jag att träning är något som börjat bli vardag för mig! Känns otroligt skönt att nå första målet med träningen!
  Jag är student och har inte riktigt pengarna att lägga på snygga träningskläder… Så det vore underbart om jag vann tävlingen!

 • Linnea Agerstig skriver:

  HEJ HEJ Alexandra! Du har en grym blogg och en sjukt awesome stil och en riktigt fin kropp, tycker sjukt mycket om din blogg och den är väldigt inspirerande, fortsätt med de!

  Jag är en tjej på 17 år som tränar mellan 5-6 dagar i veckan. Jag går på cheerleading i Sveriges landslag men måste självklart gymma utöver de för att bygga muskler då sporten kräver otroligt mycket ifrån en och för att minska skaderisken behöver man rätt muskler

 • linnea Agerstig skriver:

  HEJ HEJ Alexandra! Du har en grym blogg och en sjukt awesome stil och en riktigt fin kropp, du är verkligen super inspirerande och ditt sätt att se på träning och hälsa är grym! fortsätt som du gör!

  Jag är en tjej på 17 år som tränar mellan 5-6 dagar i veckan. Jag går på cheerleading i Sveriges landslag men måste självklart gymma utöver de för att bygga muskler då sporten kräver otroligt mycket ifrån en

 • cesilie skriver:

  Jeg ønsker å vinne en tights, for er det noe jeg trenger nå så er det virkelig det. De tightsene jeg har nå er godt brukt, og det hadde vært supert å kunne vunnet en nydelig tights fra Casall! Elsker tightsene du har på bloggen din, og har lenge tenkt på å bestilt meg en hjem. Nå har jeg mulighet til å vinne, og hva er vel bedre enn det? 🙂 Nye klær hjelper også på motivasjonen, og de er med på å gjøre så man føler seg mer komfortabel igjennom treningsøkten, så sier ikke nei takk til noe nytt! 🙂

  Trener opp til 6-7 dager i uken, og da kan det være kjekt med noen klær å bytte i mellom. Håper virkelig på det beste, er det noe jeg trenger er det en ny tights! Krysser fingrene!

 • cesilie skriver:

  oi oi, glemte helt å skrive instagram navnet mitt. Du kan finne meg som cesiliegm! 😀

 • Emelie Freiland skriver:

  Hej Alexandra! Jag heter Emelie och är 18 år.
  I hela mitt liv har jag kämpat med att tycka om min kropp. Jag har aldrig varit nöjd och tyckte jag var för stor fastän jag var smal som en pinne. Jag bantade helatiden och tränade som en galning. De senaste åren har jag varit hälsosam som en normal tonåring men fortfarande skämts för min kropp innerst inne. Sedan ca ett år tillbaka har jag börjat tycka om ”my thick body”! Vad hände? Jag hade tråkigt en dag och följde med min killkompis till gymmet. Jag tyckte det var super kul. Jag inspirerades av din blog, men också av mina tränare, att hålla min kropp stark och hälsosam, att du tränar rätt och äter ordentligt. Just nu tränar jag weightlifting och friidrott på High School i florida, USA. Jag älskar det och framför allt mår jag bra fysiskt och psykisk. Det är otroligt vad mycket du kan göra med din kropp so du aldrig trott var möjligt.

  Instagram namn: @emeliefreiland

 • elin olsson skriver:

  Jag skulle mer än gärna vilja vinna dessa super snygga träningstightsen! Har länge velat ha ett par från Casall men dom kostar ju en del och när man går i skolan som jag så har man oftast inte så gott om pengar! :/ Det är alltid kul med nya träningskläder som får en att känna sig snygg och kunna prestera bättre på gymmet då jag tränar 10 gånger i veckan hihi! Det skulle vara riktigt kul att få hem ett par sådana här. Håller tummarna!

  Du, blogg och dina bilder är extremt inspirerande och motiverande! 🙂 Hoppas du har en fortsatt bra dag!
  Kram 🙂
  min instagram: fitnessandcleanfood

 • Andrea Franzen skriver:

  Hej!. jag studerar medicin i Polen och har sedan 2 veckor tillbaka førsøkt få tag i mitt osunda liv och børjat træna. Jag har svårt att hitta bra tights att træna . Jag ær otroligt imponerad av hur du har førvandlat din och ønskar jag kan nå samma resultat en dag. DU motiverar mig!. På måndag har jag min slut-examen før denna terminen och det hade varit otroligt underbart att vinna denna tævlingen och vara klar med examen på samma gång!

  Kram Andrea
  @andiepandie00

 • Linda skriver:

  Hej!
  Hoppas jag inte är för sen att gå med i tävlingen nu..:)

  Tights från Casall är något som jag längtat efter jättelänge, men har aldrig råd att köpa dem. Jag skulle vilja ha dem för att de verkar så otroligt sköna, och de är väldigt snygga! De skulle sitta fint i min träningsgarderob just nu för alla andra träningsbyxor jag har är på väg att falla sönder, har i princip alltid träningskläder på mig!
  Har lagt upp en bild på mig när jag tränar på min instagram @lindisenn

  Kram!

 • Amanda skriver:

  Hej! Jag vill ha ett par Casalltights för att jag nått min målvikt, fått bmi från farligt underviktig till normalviktig och inga träningskläder passar mera på mig, mina tights är alldeles för småa och jag är faktiskt glad och stolt över det! Jag vill få en ny kropp som jag kan bygga upp bättre och större,starkare än aldrig förr! Strong is the new skinny! och en bra start skulle vara DESSA URSNYGGA TIGHTS! 🙂

  Instagram: svagtillstark

 • Ebba skriver:

  Hej Alexandra,

  Anledningen till att jag vill vinna dessa underbara träningstightsen (som håller in och puttar upp hehe) är väl för att Jag idag är 20 år och har under hela mitt liv varit tjock. Ibland har jag varit i gränsen till fetma. Jag har en medfödd sjukdom i sköldkörteln som gör att min metabolism rent ut sagt suger. Jag bar otroligt lätt för att gå upp i vikt och väldigt svårt för att gå ner i vikt. Allt detta plus att jag blev grovt mobbad i flera år av mina jämnåriga kamrater, för att jag var ”ett fetto”, ledde till att jag blev djupt deprimerad och satt bara hemma hela dagarna, vilket såklart gjorde att jag blev ännu tjockare.

  När jag skulle börja gymnasiet så bestämde jag mig för att ta tag i mig själv, det var antingen det eller att gå in i väggen. Jag började gå ut och gå på kvällarna när det var mörkt så att ingen kunde se mig. Med tiden vågade jag mig ut på promenader även mitt på dagen, vilket var stort för mig. Jag har hittills lyckats gå ner hela 8 kilo vilket jag är lycklig över! Nu har jag äntligen bestämt mig för att ta steget och skaffa ett medlemsskap på gymmet. Jag vill visa alla att jag har lyckats bli mer hälsosam och lyckats bli en mycket bättre version av mig själv! Jag vet att några av de som brukade mobba mig, går på gymmet vid mitt hem. Hade blivit lycklig om jag fick vinna byxorna och stolt bära upp dom inför alla!

  Många kramar, Ebba

  P.S har hashtaggat både #timetowow och #casallsculpturearmy på insta, dock inte med bilder på min kropp då jag ännu inte är säker i mig själv. Tog mer en “ispiration”hoppas att man kan vara med och tävla ändå. Mittt namn är: ebbas

 • Malene skriver:

  Dette året føler jeg virkelig at jeg har gått inn for trening og å opprettholde et sunt kosthold! Jeg har alltid vært opptatt av trening og det har alltid vært noe jeg har trivdes med og følt at jeg får et enormt utbytte av! Likevel har jeg aldri fått de resultatene jeg ønsker, det er det først nå før jul at jeg virkelig gikk inn for det og st jeg faktisk allerede ser skritt i riktig retning! Derfor vil jeg takk deg for at du har hjulpet meg med dette gjennom å poste inspirerende treningsbilder og sunne oppskrifter:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR