GO SOCKS

FROM HERE

Är det något jag verkligen saknar i min träningsgarderob så är det höga strumpor. Jag har ett par jag gillar mycket men det går  lite för långt mellan gångerna jag tvättar =P Tvättade idag och hittade dem, haha. Tappar alltid bort saker..tills det är dags för tvätt! Men hittade några fina nu när jag surfade runt lite. Samtliga finns i olika färger. Tänkte hugga in på nr 2 och 3. Jag tycker det är jätteskönt vid tyngdlyftning och marklyft. Men samtidigt så är det alltid skönt med lite stöd. På vintern om jag har korta byxor så drar jag på mig strumporna över bara för att slippa frysa =) Bästa.

If there’s anything I miss in my workout-wardrobe it’s high -?- socks. Sorry but I can’t remember the word. Feel free to fill in! I like one pair a lot but honestly, I wait a little bit too long with my laundry. I found them today yey! I always loose things until it’s laundry-day. I like to wear them when I do weightlifting and deadlifts. It’s also cool when I were short tights on the winter.

7 reaktioner på “GO SOCKS”

 • uppochhoppa skriver:

  Kolla in Gococo! De gör fina kompressionsstrumpor i knalliga färger och olika mycket kompression! Dessutom svenskt ungt bolag från göteborg!

 • emelie skriver:

  tube socks ska det väl stå 🙂 kram!

 • Lisa skriver:

  Snygga strumpor 🙂
  Vilken strl har du i dina wr.up snug by freddy pants och vilken färg är dina ljusa? 🙂

 • Caroline skriver:

  Heej! Tänkte fråga hur du ser på att träna på morgonen, typ 20 min efter man vaknat. (Oavsett om klockan är 06 eller 12) Om jag kör kondition, bör jag äta innan då? I sådana fall vad? Eller är det bättre att äta en ordentlig frukost efter? Och om jag kör ett morgonpass styrka? Vore såå tacksam för svar, är så dålig på kost + träning, NÄR och VAD man ska äta…

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag kan inte träna så nära. Jag äter alltid rejält innan mina pass och ett mellanmål just innan. Ska du förbränna och kör cardio borde du iallafall dricka aminosyror.

 • Madeleine skriver:

  http://9gag.com/gag/aeNVNbp

  tyckte väl att jag kände igen de två snyggingarna på bilden 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR