LIFE IS WHAT YOU MAKE OF IT

20140131-100048.jpg

20140131-100104.jpg

Hej fina! Är så glad att jag vaknat upp ännu en dag. Frisk, med tak över huvudet och bredvid mitt <3. Igår tränade jag ett lätt benpass med mage. Haha alltså jag har typ förträngt att jag ska plåtas imorgon =) Är inte i speciellt bra ”form” men kan ju inte direkt deffa, då är det bara skinn och ben kvar 😉 Men det blir nog bra ändå! Haha igår skrev jag ner vad jag äter. Jag äter olika mat varje dag så därför kan jag inte berätta exakt hur jag äter. Men här kommer det:
/ I am so happy that I woke up this morning. Healthy and with my <3. Yesterday was a light leg and abs workout. Hehe I have a photoshoot tomorrow and I dont feel so good about it. But I can’t go on a diet, it would just leave me with skin and bones 😉 Yesterday I wrote down what I was eating. Many have been asking about it. I it different every day so it’s a bit hard but here you go:

Frukost: Kesella med pistagenötter / Quark with pistachionuts
Mellanmål: Banan / Banana
Lunch: 6-bitar sushi följt av Yakiniku med ris / 6 pieces sushi and Yakiniku with rice
Mellanmål: CFT shake
Middag: 3 biffar i tomatsås med ris / Beef in tomato sauce with rice
Träning / Workout
Aminosyror + Malto / Amino acids + malto
Proteinshake
Middag 2: 3 biffar i tomatsås med matvete / Beef in tomato sauce with wheatberry (?)

Jag brukar göra matlådor med 2 olika saker jag varvar tills de tagit slut.. =) Det tar så lång tid annars när jag äter alla mål hemma.

11 reaktioner på “LIFE IS WHAT YOU MAKE OF IT”

 • Emma skriver:

  Herregud, du är ju i skitbra form om man ser på bilderna 🙂

  Första gången jag kommenterar med jag gillar verkligen din blogg, du är så himla ärlig och rak till skillnad från andra bloggar! Och så har du gjort en grym utveckling också!

 • Ulrika skriver:

  Hej!!
  Tack för en super inspirerande blogg!!
  Tänkte bara fråga dig vilka träningsbyxor du tycker bäst om!!
  Där finns ju massor med coola byxor man vill ha:))) men dom kostar ju tyvärr en hel del!!
  Tänkte satsa på ett par bra byxor ! Vilka kan du tipsa om då?!!!
  Röhnish,casall?
  Ha en skön kväll/ Ulrika

 • Sofie skriver:

  Tycker du ser ut att vara i tipptopp form så plåtningen kommer gå galant 🙂
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

 • Nina skriver:

  Hej!
  Jag har nyss börjat med crossfit, så det hade varit jättekul om du kunde skriva något om typ träningskläder man brukar ha, tips på vad man ska tänka på, jaa lite allmänt om hur det är i början med crossfit.. Jag behöver bli lite peppad, för det är ju ganska tuff träning.. och i början är man ju inte lika duktig som de andra så det är så lätt att man direkt jämför med andra och kanske slarvar i övningarna för att man ser att man ligger back! Så om du har något tips hade jag blivit så glad! 😀 Mycket möjligt att du redan skrivit sådana inlägg redan men jag kan inte hitta dem!
  Tack för en superbra blogg!

 • m skriver:

  Hej Alexandra.

  Du, jag tänkte fråga dig.. Kan man få resultat av att träna hemma utan vikter?
  Jag känner mig helt hopplös på gym, har ingen motivation heller.. Vill fasta till kroppen innan sommarn!

  Kram

  • Victoria skriver:

   Du kan ju t.ex. köra pilates hemma. Det behöver du inga vikter till och du kan absolut få resultat! Om du inte redan känner till Cassey Ho så tycker jag du ska kolla in henne. Sök på blogilates på youtube för en massa kul träningsklipp 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Ja det är klart. Finns mycket o göra med egen kroppsvikt! 🙂

 • Aaron skriver:

  Pussar och kramar!

 • Fanny skriver:

  Jag undrar om kissie har dig som idol, ni är sjukt lika i ansiktet efter alla operationer hon gjort! 😮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR