MOTIVATIONSBRIST


UPP SOM EN SOL, ner som en pannkaka..

Nej jag ville bara säga att jag inte haft någon motiavtion till något sedan jag kom hem (och få en chans till att kunna visa upp min goda pannkaka från IHOP). Varken mat, träning eller något annat ”måste”. Antar att det är baksidan av att vara ute och resa och att hitta någonstans där man trivs otroligt bra. Livet känns otroligt grått hemma helt enkelt! Att blogga känns oinspirerat och önskar att jag kunde fortsätta bomba och förgylla med färg =)
Asså oj om ni förstod hur många h jobb det ligger bakom en liten blogg, nu är min inte ens värdsklass. Allt från att planera innehållet, fota,  redigera bilder, skriva texter som känns från hjärtat eller innehållsrika och varierande, till att gå igenom alla kommentarer och svara. Min mail är översvämmad efter att jag gick in i semester-mode och jag har otroligt mycket annat jobb på det. Har försökt svara på de flesta kommentarerna jag fått nu, ni får gärna kommentera igen om jag glömt er så ska jag försöka svara! Bläää, en sån dag bara.. Men – jag är JÄTTEGLAD att ni kommenterar här, jag vill bara säga hur läget är ifall ni känner att jag struntat i er, det är bara baksidan.. Jag kan faktiskt erkänna att jag knappt läst mina kommentarer sedan jag skrev inlägget om alla elaka kommentarer. Blev hur som helst jätteglad när jag bläddrade igenom, och tusen tusen tack för att ni röstat på mig till Finest  Awards <3 Framsidan är NI! 🙂 Det värmer lillhjärtat och gör mig lite mer taggad i alla fall! Men men- nu ska jag fasen sluta hänga läpp och börja sköta mina rutiner och bli glad för livet är fan inte tråkigt. Och ikväll ska jag träääääna. Pusssssss

13 reaktioner på “MOTIVATIONSBRIST”

 • Lovisa skriver:

  Jag kan tänka mig att det måste vara riktigt svårt att driva en blogg! Det ska uppdateras varje dag med jämna mellanrum.. Jag hade en blogg för flera år sen, men tror jag höll på max en månad sen gav jag upp x) Men det var nog just för att jag glömde bort att uppdatera och tyckte det var sjukt svårt att komma på vad jag skulle skriva om.. Jag kan tycka det är svårt bara att komma ihåg att lägga upp bilder på instagram haha.. Ok ibland kan det gå några dagar och man glömmer bort helt enkelt. Iallafall så tycker jag att du gör ett kanonbra jobb med din blogg! Alltid så skoj att kika in här 🙂 ha en toppen helg nu! <3

 • Sofia skriver:

  Hej.
  Har ställt frågorna förut men inte fått något svar, så jag ställer dem igen;
  Hur kom det sig att du flyttade till Sthlm? Eller rättare sagt, varför överhuvudtaget lämnade du Umeå? Vad gör du i Sthlm i dagsläget, har du något jobb? Vad för något isåfall? Vad är dina framtida planer yrkesmässigt?

  Din blogg är riktigt kul och inspirerande att följa 🙂
  kram

 • Johanna skriver:

  Vad är det för pannkakor? Var på Ihop när jag var i Dubai i somras, jordgubb o ch bananpankakor, mums!!

 • amanda skriver:

  Hej alexandra, vill skicka ett styrkekram! jag förstår att du måste vara trött, livet har sina ups and downs. me jag tror det är bra att tillåta sig att känna alla känslor, både de bra och de dåliga. vädret hemma i sverige bidrar inte direkt till något välmående men ljusare tider kommer 🙂 kram!

 • Åsa-li skriver:

  I bland käns det depigt , men det vänder alltid. Snart är du på topp igen. Jag åker till Abu Dhabi på tis . Jätte spännande !!
  Är faktiskt nervös. Men det är du som inspirerat mig till resmålet:) tack vare dina bilder och inlägg. Ha det Kram Åsa-Li

 • Elin Andersson skriver:

  Hej Alexandra!
  Jag kan börja med att jag INTE är en tjej som läser bloggar, men din är blogg är så bra! Diggar dig starkt! Jag är en tjej med lite viktproblem som måste gå ner, och ibland är motivationen i botten men du är nog den största inspon för mig! Jag blir otroligt peppad när jag går in på din blogg, att jag tar mig i kragen och drar iväg och tränar, och jobbar fram en liknande kropp som du jobbat fram! Du är super, kom ihåg det! Kramar!

 • Marie skriver:

  Hej Alexandra! Sjävfallet fick du min röst.

  Pst, se vad fint betyg du får av Sara back på hennes blogg, det du 😉

  Kör hårt! Förbered dig på vinsten.

  Kram Marie

 • Julia skriver:

  Hej! Jag undrar hur du lägger upp ditt schema, träning och mat? 🙂

 • Malin skriver:

  Jag lämnar typ ALDRIG kommentarer i bloggar o. dyl men nu känner jag att jag vill det. Jag följer dig på Instagram och älskar dina bilder du lägger upp, och din blogg! Du ger mig så mycket inspiration! Blir ledsen av att läsa att du får så mycket elaka kommentarer, jag kommer aldrig förstå folk som kommenterar på det viset… För det första så följer inte jag bloggar där jag bara retar mig på personen bakom bloggen (varför liksom?) och för det andra så skulle det aldrig falla mig in att kommentera elakt… Stå på dig tjejen, och försök skita i de elaka kommentarerna. Vet att det är svårt dock. Och även om man ignorerar dem så är det omöjligt att inte påverkas på nåt sätt. En sak jag undrar över, jag älskar ”före-efter-bilder” och ser att du har en sån kategori i din blogg. Jag kan dock inte se de två första bilderna du lagt upp där i ett inlägg… Skulle du kunna re-blogga det inlägget? Jag får en kick av att se förvandlingar hos folk, jag är själv mitt uppe i mina försök att förvandla kroppen 🙂 Tack på förhand och glöm inte att du är grym!

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Malin. Tack för boosten! Många bilder har tyvärr försvunnit sedan jag flyttat mkin blogg. Men kolla mitt inlägg från igår! <3

 • Filippa skriver:

  Din blogg är inspirerande oavsett om du är utomlands eller hemma i Sverige, tycker i alla fall jag! Sen blir det ju alltid roligare bilder på sommaren, men men! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR