LAST NIGHT

 

20140222-115534.jpg

 Här kommer lite bilder från igår. De första lånade jag från stureplan.se och den andra från min syrras kamera! Det var en jätterolig kväll igår. Gillar inte att gå ut i vanliga fall men nu var vi 30 personer på middag innan och bara tjejer. Så det blev en kul kväll helt enkelt! Tack Janni och Carro för grymt uppstyrt =) Nu ska jag njuta av det fina vädret! Puss

Here’s some pics from last night. The first ones I borrowed from stureplan.se. It was so much fun to eat a big dinner with 30 ladies. Now I’ll enjoy the nice weather. Kisses

14 reaktioner på “LAST NIGHT”

 • Emma skriver:

  Ditt leende måste vara det gulligaste jag någonsin sett!! Så himla fin!

 • nora skriver:

  Can you post another before and after picture?

 • maria skriver:

  Det där rosa läppstiftet du hade i en tidigare bild, såg att du skrev att det var från dior men vet du exakt vilket nummer/nyans? 🙂

 • camilla skriver:

  Men Gud vad roligt! Jag kom in här på din blogg när jag sökte på Träningsbloggar på Google för någon vecka sen.
  Förstå vad förvånad jag blev när jag såg att du hade varit I MIN LILLA STAD i somras?? SALA! Alltså det är en supermysig liten stad, på sommaren i alla fall, och himla kul att du verkade trivas här! 🙂
  Gillar ditt sätt att blogga och får så grym inspiration till mina gympass när jag har läst lite här.
  Keep up the good work Alexandra!

 • Louise skriver:

  Asså din kropp dödar!!! Du är sååå kurvig och snygg! Kurvor och en riktig ASS!!! Nice!!!

 • Karolina skriver:

  Åhh du är verkligen så snygg alexandra! Så himla kul att jag har hittat din blogg för all motivation. Tack så mycket för den! Nu blev jag tränings sugen igen wiiihooo. Kram!

 • anni skriver:

  what products you use for your eyebrows? i reeally like them!! 🙂

 • Rikke skriver:

  Hvor ser du både glad og smuk ud! Tak for en så fin og inspirerende blog! 🙂

 • Camilla skriver:

  Åh vad snygga de andra tjejerna är! Du borde ha mer elegans och ståtlighet när du fotas, då blir det great!!

  • Amanda skriver:

   Om du tycker att dom andra tjejerna är ”snyggare” så kanske du ska skriva direkt på deras blogg och inte få Alexandra att känna sig ”fulare” än de andra. Jag tycker att alla var supersnygga, på sina egna sätt. Orka särskilja dom åt och säga att du är snyggare än henne osv.

 • Hilma skriver:

  Jag tycker du är så fin just för att du inte gör dig till, du ser verkligen inte tillgjord ut, bara naturlig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR