YESTERDAYS WOD @ f4l crossfit


My best pose..hahaha

Ida, me, Victoria, Janni, Carro <3

Pants – Casall, Shoes – Reebok (bought in Dubai)


My fav energi drink Celsius and snack Beef Jerky. Easy meal to bring in your purse with a lot of protein 🙂 We found it in Dubai as well, soooo good to bring to the beach!

Igår styrde jag upp en liten afterWOD på fit4life hehe 😉 Höll i ett pass för första gången i mitt liv. Det var kul och det var mina vänner som var med så det var no pressure. Dock så var Splay med och filmade, så vi får se hur de blir haha, men tänkte att det kunde vara kul för er att se kanske? Kommer filma två hela dagar nästa vecka och börja bomba min YouTube-kanal framöver, kul va! Vi körde ett äckligt pass och vi alla dog, vissa mer än andra… Men ni får se sen!
Yesterday I held a class with an afterWOD lol. It was the first time in my life. It was fun and with friend so no pressure. But.. Splay was with us and filmed it all! I thought it might be fun for you to watch as wall 😀 Or we will see about that but hey haha! Next week I have two full days of recording, I will start using my YouTube-channel a lot! We had an intense WOD.

1 min wall ball
1 min kettlebell swing
1 min box jump
1 min push-press
1 min row
1 min rest

x3 rounds 🙂

Efteråt var vi 30 tjejer som åt middag på Suite, och dansade hela kvällen. Mer bilder senare! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR