GOALS


Me a couple of years ago. Sorry about the quality, I barely keep any old photos..


Me 2011.. Om ni tycker att jag har stora kinder nu hehe….

 

Now!

Ibland när jag saknar motivation eller känner mig lite dålig brukar jag gå tillbaka i mitt arkiv och titta på samma bilder. Önskar att jag sparat fler bilder men har tyvärr inte det. Jag är så otroligt stolt över den resan jag har gjort! Det som fick mig att börja träna var nog de stora kontrasten från att folk trodde att jag hade ätstörningar till att mina konturer suddades ut pga alkohol, skräpmat, dåliga rutiner. Jag hade ett par tunga år och det är egentligen sista åren det har vänt för mig. Ingen kan förstå hur mycket och hur stor del träningen har varit i mitt liv, men som i alla förhållanden är det lätt att ta saker för givet. Jag är så glad att jag ändrade om i mitt liv och prioriterade MIG SJÄLV. Det enda jag kan visa upp är det fysiska, jag önskar att jag hade kunnat rita en före och en efterbild på vad som pågår inuti. Om jag får leka poet så kan jag säga att demonerna bytts ut mot fjärilar på PWO. Ska jag vara helt ärlig hade jag inte ens kunnat fantisera om att allt kunde kännas så lätt. Endorfinfylld och lycklig satte jag mig här och bara andades in den sköna känslan som svepte över mig. Vi får inte glömma att stanna upp och ge oss själva en klapp på axeln ibland, vi gör det jävligt bra!

Jag har alltid jobbat efter målsättningar. Till en början motiverades jag av bilder på tjejer jag tyckte hade en fin fysik. Med tiden byttes idealen ut, jag började motiveras av min egen utveckling.. Efter ännu ett tag var fysiken ett plus men prestationerna den utvecklingen jag brann för. Nu idag är det fortfarande styrkemässig utveckling som känns viktig för att jag ska fortsätta kämpa. Har dock satt upp ett litet mål för mig själv som är ganska ytligt också, jag har några områden jag ska försöka förbättra fram tills i sommar. Sedan några styrkemoment också såklart. Jag är fortfarande värdelös på chins även fast jag nu klarar av det. Har ni några mål?

32 reaktioner på “GOALS”

 • A skriver:

  Jäklar vad hårt du har jobbat för din kropp, den är amazing! Kul att läsa att du mår bättre nu än förr också! 🙂 Jag har som mål att gå ner ett par kilo till maj, jag började ”ändra min livstil” för 2 veckor sedan och bytte ut all snabbmat och daglig dos av choklad till nyttigare kost, och gymmar/går på pass ett par gånger i veckan. Det är kul och jag är så glad att jag satt igång! Maj blir väl ett delmål då jag vill gå ner lite tills dess men också känna mig piggare och starkare, sen blir ett långsiktigare mål att bli ännu mer fit och få lite synligare snygga muskler som du har 🙂 men det kommer ju inte fram over night direkt! Hehe tack för en bra blogg kram kram

  Kul förresten att du gillar dubai, jag hittade till din blogg bara typ förra veckan och då la du upp en massa fina bilder därifrån.. mina föräldrar bor där så jag åker dit så ofta jag kan, nästa gång blir om 6 veckor.. läääängtar! 🙂

 • monica skriver:

  Hej!
  Det syns stor skillnad på ditt yttre, du ser friskare och mer välmående ut.
  Mitt mål i vår är att springa gbgvarvet, andra gången jag springer en halvmara. Ska bli skoj, sen har jag många andra delmål med min träning inom crossfit. Det finns ju så mycket man vill bli bättre på och kunna.
  kram Monica

 • Anna skriver:

  Starkt jobbat! Jag inspireras utav dig så mycket! Jag har nu ÄNTLIGEN börjat träna igen efter ett par år med uppehåll med resa mm, och det är tack vare dig jag har kommit tillbaka in i träningskläderna 🙂 kickar in på din blogg varje dag och blir alltid lika glad när du gjort ett nytt inlägg 🙂

 • Lovisa skriver:

  Det är så kul att läsa om din resa. Du motiverar och inspirerar! Jag började styrketräna med en pt för xa 6 månader sedan för jag kände hur min kropp började ta stryk, hade ont i rygg, knän och kände mig allmänt svag. Tänkte att jag är 22 år och gör jag inget nu kommer det gå å skogen om 10, 20 eller 30 år. Idag mår jag bättre än någonsin och pluggar även till näringsterapeut. De dagat när.motivatonen inte är på topp kikar jag in här och blir varje gång påmind om hur stört bra det känns efter ett tränkngspass. Ville egentligen bara säga att du har en väldigt bra blogg. Du är jordnära och jag är övertygad om att du är en bra förebild för alla unga tjejer! 🙂

 • emelie skriver:

  Wow vilken resa du gjort! Du är en grymt bra förebild/motivation för oss andra som är ”mitt inne i det”. Fortsätt med det du gör och låt ingen annan få dig att betvivla på dig själv!

 • Marja skriver:

  Så himla kul att få ta del av din resa! Du är en grym inspiration och motivation. Jag har tagit tag i träningen efter ett 4 års uppehåll och jag motiveras varje dag av att klicka in på din blogg och se hur fantastiskt jävla bra jobb du har gjort (och fortfarande gör) 🙂 Fortsätt med det du gör och inspirera och låt ingen eller inget få dig att tvivla på dig själv! 🙂

 • Amanda skriver:

  Du är så jävla grym och en stor inspiration för mig 🙂
  Jag försöker gymma så ofta jag kan och orkar och har rätt så bra koll på kost men ser inte alls lika stora förändringar som på dig… Hmm, det kanske andra som ser först och sedan jag? Kul är det i alla fall att följa din blogg och din vardag och ta del av dina fitness-knep och råd 🙂 Tack <3

 • Elin skriver:

  sjukt bra jobbat!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag vill gå ner X antal kg till sommaren. Det är mitt ”mål” men under denna så kallade resan vill jag uppnå mitt mål på bästa möjliga sätt. Träningen ska kännas rolig, maten ska smaka gott. Mitt största mål egentligen är inte att gå ner i vikt utan att få balans i livet. Går jag ner så är de bara ett plus men jag vet att man ej ska hetsa över siffrorna på vågen 🙂

 • sarah skriver:

  Måste bara få säga att dina kinder är för underbara.

 • Lollan skriver:

  Du är snygg….. i en säck och på långt håll………… om man ska vara snäll. Men nä inte ens då är du snygg. Fulefan

  • Isabelle skriver:

   Kändes den kommentaren verkligen nödvändig? Mår du bättre nu?

  • Emma R skriver:

   ?
   Alexandra, hoppas kommentarer som dessa rinner av dig.
   Kram!

  • Emma skriver:

   Vad får du ut av att skriva en sån sak? Mår du bättre? Känner du dig snyggare? Och framförallt, går du fram till människor som inte faller dig i smaken och säger det till dem i verkligheten? Har man inget bra att säga kan man lika bra vara tyst och saker du inte vågar säga i verkligheten hör heller inte hemma på internet.

  • Marja skriver:

   Lollan; Tycker så himla synd om människor som dig. Som måste trycka ner andra för att må bättre själv. Tragiskt!

 • Carolina skriver:

  Lollan som kommenterat ovan, du måste ha det väldigt tråkigt i ditt liv som ödslar tid med att försöka trycka ner andra. Tycker synd om dig som inte vet bättre.

  Grymt jobbat Alexandra, verkligen jättesnygg kropp och inspiration för unga tjejer och även mig som närmar mig 35 😉
  Mitt mål är att komma i samma form som innan diskbråcksoperationen samt att kunna köra bodycombat igen! Så kul träning och lite variation mot den styrketräning som jag mest kan köra nu. Tack för en bra blogg!

 • Lena skriver:

  Kan du inte fråga runt bland gamla vänner, släkt och liknande efter bilder? Ofta har de ju bilder på sånt som man nästan glömt bort att det har hänt 🙂

 • uvghfd skriver:

  Så jäkla fin du är! Så långt du kommit! Så jäkla starkt

 • T skriver:

  Du verkar vara en så himla go och trevlig tjej! Älskar verkligen din blogg, du inspirerar och ger positiv energi! 🙂

 • Elsa skriver:

  You look way much beautiful now than before. I would love to have your body. I already was going to the gym but since I read your blog + instagram I really want to train like you do. you really are an inspiration and a model to me. Kiss from France

 • Sofia skriver:

  Åh vad roligt att läsa om någon som skriver att hon mår BRA. Finns så mycket negativitet och så många som mår dåligt nu för tiden. Jag blev så glad över att läsa ditt inlägg. Stark tjej, både på insidan och utsidan 😉

 • WOW!!! Vilken otrolig resa du gjort, precis som många redan sagt. Jag är så grymt imponerad av din fysik och din dedication till träningen. Plus att du även verkar vara en sån himla ödmjuk och fin person på insidan. En stor inspiration, även för en 30-årig tvåbarnsmorsa (oj herregud är jag verkligen det) som älskar träning, choklad och adrenlinsporter!

 • emma skriver:

  Men shit vilken resa du gjort alexandra! Grymt bra jobbet!!!

 • Julia skriver:

  Du är så grym, riktig förebild! Precis som du till en början motiverades av bilder på tjejer med fin fysik motiveras jag av dig. Mitt mål är att till 11 juni gjort mig av med det mesta överflödet på min kropp för då nalkas äntligen STUDENT! Samt, kanske fjantigt men sant, att i sommar inte undvika playan p.g.a. jag inte vill visa mig i bikini haha. Men jag ska lyckas precis som du har lyckats nå dina mål!
  Kram på dig!

 • Jollie skriver:

  Du ser ut som ett krockat skithus i ansiktet!

  • Victoria skriver:

   Jag undrar hur du ser ut, Jollie. Kan du inte lägga upp en bild så vi får kommentera? Du måste ju vara sjukt vacker… för att balansera en sån ful personlighet!

 • Maiken skriver:

  Jag är precis lika dan! Har oerhört svårt för att lägga på mig vikt och varje ynka kilo jag lägger på mig avgudar jag. Gymmet och vikterna är verkligen min räddning och jag skulle inte klara mig utan det! Många ger överviktiga personer som har gått ner i vikt mycket cred, men det är så oerhört svårt att gå upp i vikt om man har en skyhög metabolism. Folk verkar inte förstå det och säger ”men det är inte så svårt, bara ät lite”, jag finner dig som min största inspirationskälla i världen när det kommer till träning och hälsa. Respekt till dig tjejen!

 • fia skriver:

  Jag tycker din blogg är väldigt rolig att läsa fast jag aldrig brukar kommentera. Bra jobbat med din utveckling. Jag har bestämt mig att sätta upp små delmål för att komma i form igen.
  Det är inte lätt att ändra på gamla dåliga vanor men jag kämpar 🙂

  Sen vill jag bara lägga till att jag sett att du får en del negativa kommentarer från någon feg person. Ta inte åt dig! Tror dessutom att det är samma person som gömmer sig bakom flera olika namn för personen har ett väldigt speciellt sätt att uttrycka sig på. Bara att ignorera och låta henne må dåligt i sig själv.

 • SuperSara skriver:

  Fantastisk resa och vilken inspiration du är! Puss!

 • Sarah skriver:

  Girl this is so interesting to see! You have always been beautiful but you look incredible now. You totally forget that there’s always a journey involved!

 • Michela skriver:

  En väninna tipsade mig att titta in hos dig och mina varmaste komplimanger för det jobbet du lägger ner på dig själv och din fysik som alltid börjar i hjärnan … Tack för inspiration till bättre hälsa … Kram, Michela och lycka till på Finest Awards!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR