NEW COLLECTION

(full collection here)

Har ni sett att ”Blair” från Gossip Girl släpper kollektion med Nelly? Finns hur mycket som helst, bl a en jättefin väska. Tänkte bara tipsa om det innan det tar slut! Har idag haft en sjukt bra dag! Berättar mer sen. Har också fotat för en tidning och nu är Ako äntligen hemmma 😀 Är så himla glad!!!! Har kramats med honom i en timme och nu ska jag forsätta det innan vi springer till gymmet.

”Blair” from Gossip Girl + Nelly = this. There’s a lot of nice things and I just wanted you to know before its sold out. Ive had an awesome day!! I’ll tell you more about it later. Now Ako is finally home!!! I am soo happy! Ive been hugging him the last hour and now I’ll keep doing that until we leave for the gym.

1 reaktion på “NEW COLLECTION”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR