DUBAI – MY POINT OF VIEW

[youtube]http://youtu.be/thMk_Qt4StY[/youtube]

Hej! Asså fyfan är verkligen inget filmproffs.. Satt med denna i 4 h idag sedan blev det error och fick börja om allt. Nu är det i alla fall uppe. Kanske inte världens roligaste film men lite roligare att få följa med och se saker från mitt perspektiv! =) Imorgon ska jag filma till min Youtube.. Måste komma på lite roliga saker! Vi hörs senare. Puss puss

I am not an expert in movie making. I was doing this movie 4 hours today until I got error messages and had to start over again. Now it’s up at last! Maybe not the funniest movie but it’s a lot more fun to see it through my eyes. Tomorrow I’ll make movies for my Youtube.. I have to come up with some fun ideas! Talk to you later. Kissses

9 reaktioner på “DUBAI – MY POINT OF VIEW”

 • Emma skriver:

  Hej Alexandra! Skrev en kommentar till dig för någon vecka sen men du svarade aldrig men såg sen att du skrev att du hade varit omotiverad och att man kunde skriva om, så tänkte göra det och hoppas du orkar svara utefter dina erfarenheter. Det skulle betyda väldigt mycket!

  ”Hej Alexandra!
  Jag hittade precis hit till din blogg och har suttit i säkert 1,5 timme och kollat igenom din blogg. Otroligt inspirerande och det ser så härligt ut att träna mycket och leva ett hälsosamt liv. Jag skulle vilja ha lite tips och råd av dig och hoppas du kan hjälpa mig utefter dina egna tankar och erfarenheter. Jag är en tjej på 24 år och jag har tränat i hela mitt liv, började när jag var 5 år med fotboll och sen ökade med elitgymnastik, balett, innebandy, utförsåkning samt simning. När jag inte var på någon träning så var jag ute och sprang eller tränade hemma. Jag gjorde det för att jag tyckte det var det roligaste som fanns och gjorde det inte för att gå ner i vikt eller se bra ut eller någon annan anledning, endast för att det var det bästa jag visste. Jag satt aldrig still, följde aldrig några serier eller satt framför datorn och hatade att titta på film. Jag har även gått fotbollsklass och skidgymnasium. Men nu till mitt problem, samma dag som jag slutade gymnasiumet så slutade jag träna… Visst jag hade en period ett år senare som jag tränade helt maniskt i 2 månader, åt endast sallad och var ute och gick 3 timmar med vikter varje morgon. Men som du hör så höll det endast i 2 månader eftersom jag tröttnade och det inte var en hållbar livsstil. Men sen dess har jag knappt rört mig, visst någon promenad ibland men inte mer än så. Jag har aldrig mått så dåligt som jag mår nu, jag har ständigt problem med magen och har dragit på mig en massa andra sjukdomar som jag nästan är säker på att jag fått pga att jag äter fel (bara massa snabbmat, socker och oändligt massa godis). Jag känner mig deprimerad och jag följer varenda serie och tittar på alla filmer jag missat hela mitt liv. Det kan gå en vecka utan att jag ens varit ute i friska luften (jag studerar). Jag känner mig stressad över att missa ett avsnitt av någon ny serie. Jag mår både fysiskt och psykiskt dåligt men tar mig ändå inte i kragen och börjar träna. Jag hade förut träningskort på Sats på 1 år, gick dit 2 gånger på ett helt år. Jag vet inte hur jag ska lyckas motivera mig själv och få in bra matvanor och träning som en del av min vardag och även känna att träningen är rolig och inte ett måste eller något jag ska göra för att få ett 8-pack på magen. För jag väger mindre nu än när jag tränade, men är ine nöjd över min kropp eftersom jag inte har någon kondition och är så sjukt svag och känner mig allmänt slapp och sladdrig i kroppen.

  Förlåt för ett sjukt långt meddelande men behöver verkligen hjälp och vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska bära mig åt. Hoppas du orkar svara på denna kommentar och jag förstår att du bara är en tjej som tycker det är kul att träna och inte är expert inom ämnet. Men det skulle betyda så fruktansvärt mkt för mig om du orkade ta dig tiden och svara.

  Ha det så bra och du är verkligen en grym förebild för alla tjejer där ute, det borde finnas fler som dig!”

 • Madeleine skriver:

  Vad kul att se!

 • amanda skriver:

  vad heter den andra låten som spelas? hur skön som helst! 🙂

 • Johan skriver:

  Hej
  Kul att du kör mer med rörliga bilder. Tips bara. Vi lever i en värld där man scrollar igenom otroligt stor mängd texter och filmklipp per dag. Tycker att du ska hålla ner tiden på dina klipp. Försök att få dem 2-3 kanske 4 min långa. Kan lova att du kommer få fler visningar på youtube och kanske här på bloggen med. Du håller ju dina texter i otroligt bra längd så satsa på samma sak i filmklipp. Men sjukt kul att du gör filmer och fortsätt med det du gör. Grym inspiration och även jag som kille tycker din blogg är väldigt bra!
  kram // johan

 • Julie skriver:

  Vad heter den andra låten som spelas? =)

 • Johanna skriver:

  Vad heter den låten som spelas vid candy shopen?

 • Olivia skriver:

  Fin video! I vilket program gjorde du filmen i?
  Keep up the good work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR