WORK HER OUT

Jag tycker att det är så himla roligt att få hjälpa till.. Snodde dessa bilder från Jannis blogg från Dubai =) Jag önskar att min kunskap var lite bredare bara. Det värsta jag kan tänka mig är att visa något fel. Jag är hellre 10000% säker än 1% osäker. Jag försöker alltid vara tydlig i mina videos mm med att jag inte är världsexpert 😉 Jag får många mail om människor som vill ha mig som PT, trots att jag inte ens är utbildad. Men – mina vänner som är medvetna om det har jag absolut inga problem att visa lite övningar till. Tycker det kan vara hur kul som helst! Jag känner ofta att jag blir tagen för något jag inte är och känner en stor press, därför glömmer jag lätt bort hur mycket jag faktiskt kan jämfört med förut och med många andra. Sedan kommer det alltid finnas människor som är mycket duktigare och kunnigare, men de är sådana personer jag lyssnar på. Det känns som att många kliver in i en roll som experter för att verka professionella och det drabbar ju andra. Om ni ska börja träna med en PT någon gång rekommenderar jag er att verkligen anstränga er för att hitta någon som är duktig på riktigt!

I think it’s so fun to help others. I stole these photos from Jannis blog. I wish my knowledge was a bit better. The worst thing I can imagine is to show something that is wrong. I am rather 10000% sure then 1% unsure.  I always try to be clear in my videos and so that I am not an expert 😉 But – my friends that are aware of that I have no problem showing things to and try to help. I think its so fun! I often feel like I am taken for something I am not. I feel a lot of pressure and sometimes forgets how much I have actually learned and can comparing to others. There’s always be people who’s better, and I try to learn by them. It feels like many people label themselves as experts just to seem professional. If you’re going to start workout with a personal trainer, put an effort in finding a real good one!

9 reaktioner på “WORK HER OUT”

 • Elin skriver:

  finns många ”PT’s” på gymmet, tyvärr. Man kan ju faktiskt skada sig ordentligt!

 • Ida skriver:

  Du är så himla klok!! Finns alldeles för många som får kalla sig ”pt” men som har väldigt lite erfarenhet, kunskap och endast gått en kort utbildning. Synd då det ger just ”pt” en sämre klang när det faktiskt finns dem som är väldigt kunniga och har en rad utbildningar, års erfarenheter etc & lite scary då det kan bli fel i kost, träning och skador kan åstadkommas 🙂 you go girl!!!

 • sofia skriver:

  jag tycker det är otroligt beundransvärt hur du är så jordnära och ser dina egna brister istället för att få värsta hybrisen som många ”fitnessprofiler” på sociala medier kan få 🙂

 • Matilda skriver:

  Håller med övriga som lämnat kommentarer. Bra inlägg, tycker det verkar som du kan väldigt mycket inom träning och hälsa men vågar ändå säga att du inte kan allt, det visar på ödmjukhet och det är det tyvärr inte alla som har. Läser själv en treårig utbildning till PT och jämfört med de allra flesta andra PT-utbildningar är det vääääldigt lång tid, men jag har förstått hur mycket kunskap det finns och hur lite jag kan, trots över 1,5 år in på utbildningen. Önskar att fler inom både PT-yrket och övriga serviceyrken var lite mer som du, ödmjuka inför kunskap och villiga att lyssna på andra!

 • Rosa skriver:

  Allvarligt talat, du kan inte vara seriös med den här bajs bloggen? Dessutom ser du ut som en jävla oompa-loompa HAHA! Dom som säger att du är snygg vill bara vara snälla. Du är fett ful på riktigt.

 • Lovisa skriver:

  Det syns ju på lång väg att du är kunnig inom kost och träning, med den där kroppen! Sen så ser du så välmående och jordnära ut, så jag kan tänka mig att folk gärna skulle vilja få dina råd 🙂 Jag hade gärna tränat ihop med dig någon gång, det vill säkerligen många göra! 🙂

 • Emelie skriver:

  Jag har tränat med PT endast två gånger på grund av att jag inte har råd, men det var så jäkla lärorikt. Rekommenderar verkligen alla att ta hjälp, för även om man tror/känner/tycker att man gör rätt, så lovar jag att en PT kommer att överraska med en massa tips. En ordentligt utbildad alltså.

 • Filippa skriver:

  Det gymmet verkade så coolt och snyggt liksom! Har du någon typ ”dröm” om att bli PT en dag, eller räcker det med att du själv tränar och hjälper vissa kompisar och så? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR