LUNCH @ KALORI

 


Pulled beef with brown rice

 

Åt lunch med A på Kalori idag. De har sån fantastisk mat där! När jag inte är taggad på att laga egen bra mat brukar jag gå dit =) Jag gillar pulled beef och fisksoppan bäst! Om ni vill äta ute i Stockholm men veta att ni får i er bra mat är det ett alternativ. Idag har jag spelat in med Rami och sedan seriöst suttit i telefonen med olika saker tills NU. Har försök skriva detta inlägg i flera h.. =) Är lite nervös för min Youtube-kanal hehe. Hoppas att ni kommer gilla den! Förresten, glöm inte att det går att rösta varje dag på FINEST AWARDS. Hade blivit så himla glad om ni röstade <3

I had lunch with Ako at Kalori today. They have such good food there! When I dont feel like cooking I usually go there =) I like their pulled beef and fish soup the best! If you want to eat on a restaurant with healthy nice food I recommend you to visit this place. Today I’ve been filming with Rami and after that been on the phone until now (!!). I’ve been trying to write this post for hours.. =) I am a bit nervous to publish my Youtube-channel hehe. I hope you will like it! By the way, don’t forget that you can vote for me every day in FINEST AWARDS. It would make me so happy if you did <3

7 reaktioner på “LUNCH @ KALORI”

 • sofie skriver:

  åh såna här tips gillar jag! Vad finns det mer för såna nyttigare restauranger som man kan gå till? gärna tips på lite kändare som även finns utanför stockholm om du vet 🙂

 • Sara skriver:

  Hej Alexandra ! Kan du förklara skillnaden mellan cirkelträning och crossfit?
  Kram!

 • Elin skriver:

  åh, gott! bra tips 🙂

 • Sara skriver:

  Röstar på dig i Finest Award 🙂
  Jag tycker din blogg är så skön för att du så ofta utgår ifrån dig själv och vad som funkar för dig. Istället för ”träna si och si och såhär för att få resultat”, ”ät det här och det här för det är bra”, ”tänk såhär och såhär” så känns det som att du snarare bara berättar om hur du tränar och så får en tips och inspiration på det viset istället, om en skulle vilja ha det. Jag tycker det är jobbigt att få råd hela tiden när jag vill försöka läsa lite om andra som tränar, får nästan lite ångest av det ibland, typ ”jaha sådär ska en tydligen göra, men jag vill ju inte alls göra så?”. Kanske töntigt av mig haha, men så är det. Jag gillar din blogg iallafall, den känns bara skön.
  Älskar också dina tips om restauranger i Stockholm, tack!

 • Sofie skriver:

  Åh, längtar så mycket tills jag och pojkvännen ska till Stockholm på Fitnessgalan, då ska vi helt klart prova Kalori. Ska bli spännande! Hoppas vi ses i Globen! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR