NIKE – NEVER TOO MANY

20140226-091722.jpg
Find online – HERE

Fick nåt ryck och kände att jag behövde byta ut mina gamla Nike’s som blivit väldigt mjuka i sulan efter att hängt med på mååånga pass. Köpte ju Reebok-skorna i Dubai men även dessa! Praktiskt med ett par svart/vita men behövde lite färg också 😉 Har även ett till par som jag inte hunnit visa. Skobomb! Kommer i alla fall slita dessa med hälsan också. Invigde dem på gymmet igår, sjukt bra och stabila!

I had to switch my old Nike’s. They have gotten soft after several workouts. I bought the Reeboks in Dubai but also these! So practical with black/white but I also needed some colour 😉 Tried them yesterday, love them.

4 reaktioner på “NIKE – NEVER TOO MANY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR