BLOGGER LIFE

Pictures from Jannis blog

Det känns som att min blogg består av hälften av Jannis bilder.. Hehe! Men det är så otroligt skönt att ha en ”bloggkompis” som tar bilder och som man inte behöver skämmas för. Ni kanske inte tänker på det men man verkar lite halvt egocentrerad om man måste fråga alla sina kompisar hela tiden om de kan fota en haha. Därför blir det mest bilder på saker eller filmer från min iphone här =) Jag tycker också att det är pinsamt att bli fotad bland folk. Det börjar släppa men det tar fan halvt emot både det + att fråga.. Rikiga i-landsproblem men det är ändå sånt man själv inte tänker på när man läser en blogg! Det kommer i alla fall bli kul med min Youtube-kanal. Vi ska se till att det kommer ut ett avsnitt i veckan om det blir som tänkt, och nu har jag filmat för många veckor framöver. Är väldigt nervös för både att visa övningar i rörlig form (teknikmässigt), att visa ”mig” i film och att höra min egen röst! Men det blir nog bra..

It feels like half of my blog are pictures from Janni hehe. But it’s so nice to have a blogfriend that takes pictures and one that you wont feel ashamed to ask. You may not think about it but it feels a bit ego to ask all your friends all the time about it. It will be fun with my youtube-channel. We will try to release a new episode  every week and have now material for a couple of weeks. I am very nervous about showing exercises and the technique, also to show you me in movie and hearing my own voice. But I hope it will be ok!

16 reaktioner på “BLOGGER LIFE”

 • Lovisa skriver:

  Klart att det kommer bli bra 🙂 allt du visar redan är ju jätte bra inspiration!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag tycker det ska bli jätte kul men förstår hur du känner! Ska också sätta igång att göra vbloggar och det känns ju inte alls idiotiskt att prata med sig själv i en kamera haha ;D Men ser fram emot ditt resultat 😀

 • alice esmeralda skriver:

  i’m so glad you will film your exercices and advice !

 • ida skriver:

  Kan inte du berätta hur du gör när du tränar dina armar? Du har så smala och fina armar, vill också ha det haha :D!

 • Johanna S skriver:

  Skoj, ska bli kul att se rörligt även om dina bilder alltid är väldigt snygga & inspirerande!
  Grym blogg, läser den dagligen & blir alltid taggad för fitness!:D

 • Elin skriver:

  ser fram emot dina videos 🙂

 • Lizette skriver:

  Hej. Vad är din bästa övning för att kom åt insidan av låren?, läs gärna min blogg om hur man blir ung och rik.
  /Lizette Hult

 • Mirre skriver:

  Hallå bästa träningsbloggare, undrar vart din outfit-träning kmr ifrån? Det är så mkt roligare att träna i snygga träningskläder så hoppas på svar 🙂

 • Martina skriver:

  Var kan man hitta det linnet? 🙂

 • Maja skriver:

  Många frågar så hoppas att du svarar, jag ska börja träna tack vare dig, är så inspirerad! Du anar inte men vill verkligen ha snygga träningskläder och undrar om du kan svara vart träningskläderna är ifrån?

 • Alexandra skriver:

  Såg dig idag på SATS och din kropp ser till och med ännu bättre ut i verkligheten!! Älskar träningstightsen, såg att de kommer från Casall… Kram Alexandra

 • Alexandra skriver:

  Såg dig idag på SATS och din kropp ser till och med ännu bättre ut i verkligheten!! Curvy men fit, lite som Candice S. Älskar träningstightsen, såg att de kommer från Casall… Kram Alexandra

 • laila skriver:

  hallåj från Småland, fann din blogg idag, slumpen, o är så glad att jag fann dig, dagen har spenderats på din blogg där jag blivit inspirerad o nu vill jag träna, så tackar skall man nog säga dig, men har inte läst mycket ska fortsätta imorgon men din outfit, jag var inne på casall, men blir förvirrad, är det långt sedan du länkat precis vilken outfit det är? tycks inte hitta just din outfit, skulle du kunna länka då jag gärna vill beställa här o nu…vore sååååå tacksam tack för en schysst blogg o en äkta blogg, som inspirerade mig från soffan till en promenad utomhus, någonting ärre till en början…hehe så jag håller utkik här o hoppas på att du kan länka om jag inte är för jobbig nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR