DINNER WITH SIS

 
  


Cozy times @ Tures with sister <3

Mötte upp Vickan och åt lite halvmiddag.. Åt bara en jordärtskockssoppa (sjuuuukt god) och lite bröd. Victoria åt toast skagen och musslor.. Nu sitter jag hemma och myser. Är så sjukt trött! Kommer nog slockna snart. Somnat i soffan 22-23 varje kväll nu. Vaknar även av mig själv kl 07. Så otroligt sköna rutiner! Tackar Dubai och 3h tidsskillnad 🙂 Sov sött fina ni! Puss och godnatt
Me and Victoria got together for dinner.. I just had an artichoke soup (so yummy) and some bread. Vic had a toast skagen and mussles. Now I am at home and I am soo tired. I’ve fallen asleep around 22-23 every night now. Thanks to the time difference between Sweden and Dubai. I also wake up 07 in the morning by myself, nice. Sleep tight babes! Kisses

6 reaktioner på “DINNER WITH SIS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR