POLEDANCE

 


Om ni undrar varför bakgrunden på sista bilden är så spöklik är det för att jag retuscherade bort två personer, jag är dock inte så bra på retuschering haha!!

En bra sak att göra för att hålla sig motiverad eller laddad är att prova olika sorters träningsformer.. Min vän ida höll i ett poledance-pass för oss idag på Dancing Queen. Jag har ju testat på det några gånger förut. Jag tycker det är roligt att hänga och köra saker med kroppskontroll. Jämfört med tidigare jag provat  har jag blivit så sjukt mycket starkare. Vi klarade allt förutom en grej som vi fick testa. Vi hängde upp och ner utan armar och klättrade upp för stången och jag vet inte vad.. Det var i alla fall roligt och vi fick mycket beröm! Crossfit + basövningar har verkligen börjat göra mig genomstark. Älskar den känslan! 🙂 Nu har jag boostat upp med motivation för veckan! Imorgon blir det 75 min teknikpass tynglyftning, får se hur det kommer gå med all träningsvärk jag har och förmodligen kommer att få 😉
A good thing to do to keep motivated is to try different kind of workouts. My friend Ida had a poledance session with us today. I think it’s fun to do things with body control. Comparing to earlier I am so much stronger. We managed to do everything we tried except from one thing. We was hanging upside down without arms, climbing on the pole and I don’t even know haha. it was so fun to see what crossfit  + working out does..

7 reaktioner på “POLEDANCE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR