PERFECT TIGHTS

FROM HERE

Får ofta frågor om tights. Jag lovar att jag har testat dem flesta. Jag är lite lätt besatt av träningskläder och alltid när jag är på stan slutar jag på Stadium / Intersport med shoppingpåsar haha! I min garderob nu har det blivit en hel del Under Armour. Jag tycker att de märket verkligen har fått in mycket fint på slutet! Mina svarta basshorts som jag typ alltid har, har jag köpt på Stadium för längesedan. De här byxorna är sjukt sköna! Har faktiskt flera likadana av de träningskläder jag gillar mest för att slippa tvätta så ofta haha. Eftersom att jag spenderar varje dag i träningskläder, t o m mer än i vanliga kläder lägger jag hellre mina pengar på det. Ibland får jag dock prioritera vanliga kläder, haha. Min favoritbutik för vanliga kläder är nog BikBok, gillar även Zara och Gina Tricot. Jag är verkligen ingen märkestjej på kläder, tycker sällan att dyra kläder är snygga. Sedan har det säkert mer med min personliga stil att göra 😉 Vilken är eran favoritbutik?

I often get questions about tights. I can promise you that I’ve tried most of them. I am slightly obsessed with workout-clothes and everytime I go for shopping I and up in the sport stores. Lately I’ve been shopping much from Under Armour. These tights are so nice! When I find favorite clothes I often buy another pair so that I won’t have to do my laundry that often haha. I spend most of my time in workout-clothes and I rather put my money there. But sometimes I really have to shop ”regular” clothes as well. I like Bikbok, Zara and Gina Tricot for that. I am really not a girl with exclusive brands. I never find anything I like! What’s your fav store?

19 reaktioner på “PERFECT TIGHTS”

 • Johanna skriver:

  De leggingsarna (?!) är bäst! 😀

 • Dixi Wonderland skriver:

  Träningskläder så har jag inget favoritmärke utan kollar mest efter färg och pris. Tycker det oftast kostar så sjukt mycket pengar att köpa tex en sportjacka då de ligger på 500-600 kronor.

  Vanliga kläder så beställer jag 99% från Nelly 😀

 • Jeanette skriver:

  I början köpte jag better bodies kläder som inte satt där det skulle. Hittade ett par oanvända Under Armour tights på tradera för ca 1 år sen, 50 kr. De skönaste tightsen ever!! (känns som att gå runt naken eller i nån pyjamas). Har slutat kolla efter märken och istället köpt bekväma kläder. Man lyfter kläderna bättre om man är bekväm tycker jag 😉

  Är shortsen lika sköna som tightsen? 🙂

 • kristin skriver:

  Är de normala i storleken?

 • Sofie skriver:

  Jag som letar efter ett par svarta långa träningsbyxor, perfekt! Dessa ska jag beställa 🙂 Jag gillar träningskläder från Oysho härt i Spanien, så mycket fint och jättebra priser!

 • Arw skriver:

  Nelly.com alla gånger <3 jag var 0 %klädintresserad innan jag hittade denna sida. Innan klädde jag mig bara i lack leggings och ett oversize linne för att det var bekvämt xD

 • Amanda Eklund skriver:

  De blir inte genomskinliga när man gör squats och sånt dåra? För de är typ de värsta jag vet och är ute efter ett par helsvarta men hittar inga bra för rimligt pris, vilket dessa var.

 • Désirée skriver:

  Jag blir så frustrerad varje gång jag köper svarta tights att ha till träningen – de är tamigtusan alltid genomskinliga och blottar hela trosan när man gör exempelvis knäböj. Hur svårt ska det vara för träningsklädesjättarna att förstå problemet haha?! Eller är det bara jag som har otur? Senast var det Nike jag köpte från. Kan springa i dem men så fort jag böjer mig etc så blir det jobbigt läge haha.
  Vet du några svarta tights som inte är see through? Dessa du tipsar om tex?

 • Therese skriver:

  Jag har ingen favoritbutik, men favoritbyxorna är svarta tighta 3/4-byxor från Nike. Lagom varma, inte genomskinliga eller för glansiga/hala 🙂

 • Anna skriver:

  Hej!
  Har du testat 2XU tights? Vad tycker du rent allmänt om träningskläder med kompressions-passform, bra eller dåligt? Har det någon effekt för träningen? Är sugen på att testa ett par tights, men dom är så himla dyra bara..
  Tack för en inspirerande blogg! 🙂
  //Anna

  • Alexandra Bring skriver:

   Nej det har jag inte. Jag har testat kompressionsbyxor från Casall. Jag märker ingen större skillnad mer än att de är sköna att träna i 🙂

 • Sofia Karlsson skriver:

  Hej!
  Tack för en sjukt inspirerande blogg! Även om 2XU är himlans dyra så är de så himla sköna tycker jag Tighta men skär aldrig in i rumpan eller åker upp/ner. Precis lagom ”glidigt” tyg och inga synliga svettfläckar. Döljer även om det råkar komma lite kiss så man kan ta i ännu mer 🙂

 • Jeanette skriver:

  Hej,
  Jag tycker du har så snygga tights och topp i reklamen för Glossy box, vad är det för märke på dem?
  Jättefin blogg du har, inspirerande<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR