ANOTHER DAY ANOTHER SALE

GET TO THE ITEMS (click on them):

Ville bara tipsa om att Nelly kör 15-25% på allt beroende på hur mycket du handlar för. Jag har en sån här dag när jag har tusen saker att fixa, men sitter och tänker på allt jag har att fixa istället för att ta tag i något! NU mat – sen ska jag faktiskt shoppa lite. Fick ett presentkort av mami på Nelly som jag inte använt. ”Lovar att köpa vanliga kläder”. Ok wish me luck! Om ni undrar så har jag också vilodag idag. Så himla tråkigt men jag kände att kroppen behövde det. Lyssna alltid på kroppen <3 Imorgon ska jag upp jättetidigt för ett eent innan jag ska filma en… typ reklamfilm. På onsdag ska jag till Göteborg och agera modell för en plåtning, och ska även dit igen på lördag för jobb med Aloe Vera-drycken på ett konvent. Lilla vanten Alex flyger och flänger! Glömmer bort att dela med mig av så mycket här. Har omedvetet blivit mindre och mindre personlig. Det är nog en undermedveten försvarsmekanism. Det känns som att det alltid står någon med förstoringsglas och granskar allt man skriver. Det blir mycket mer krystat att posta inlägg då. Men ska försöka släppa pressen och bara lägga ut det jag känner för. Brukar bli bäst så. Vi hörs senare.I just wanted to give you heads up about Nellys campaign 15-25%. I have so much to do but I manage to do nothing instead and just think about all I have to do. I also have my rest day today, so boring.. I have a giftcard on Nelly from my mum that I have to use. ”I will buy regular clothes, I promise” lol let’s see about that. Wish me luck! Tomorrow I am going to record a commercial thing and on wednesday I am going to Göteborg to modeling. On saturday I will fly to Göteborg again for some work with Aloe Vera-drycken. Sometimes it feels like I forget to share things with you. I have to stop thinking and start sharing, that’s the best way.

4 reaktioner på “ANOTHER DAY ANOTHER SALE”

 • Josefine skriver:

  Hej Alexandra! Har en fråga, och tänkte att du som kan så mycket om träning kanske kan ha ett svar.
  Jag började träna för ca 10 veckor sedan, har kört 3 gånger i veckan med hyfsat tuffa pass och satsat mest på styrketräning men även lite kondition. Nu är det så att jag har gått upp 2-3 kg och undrar om det är möjligt att det är muskelvikt? Har dock ätit mer mat än innan då jag blir hungrigare efter jag tränat så det kanske är fett trots allt.. ja jag har ingen aning om ifall min träning har gett resultat eller inte. Så ja sammanfattningsvis: är det möjligt att gå upp ca 3 kg i muskler på 10 veckor?

  • Malin skriver:

   Alex är så mycket bättre än mig på träning, men jag personligen går inte på vågen alls när jag tränar. Jag tittar på hur kroppen formar sig och hur den är. Kollar även kläder om de sitter bättre osv! Tycker inte man ska stirra sig blind på vågen alls, för som du skriver, det kan ju vara musklerna. Har själv kört intensivt i ca 8 veckor och tror jag också plussar vågen, men kroppen är ju mkt snyggare nu än innan jag började den intensiva träningen, så vad betyder då vågens siffror egentligen? 🙂

 • Maja skriver:

  Hej Alexandra! Nu har jag en fråga angående magmuskler. Jag har lyckats bygga ett fyrpack , vilket jag är jättestolt och glad över, men jag lyckas inte komma vidare. Jag har haft mitt fyrpack ganska länge och även ifall jag testar olika sortes övningar lyckas jag aldrig komma vidare till ett sexpack, som jag gärna skulle vilja. Nu till min fråga, kan du ge några tips om hur jag kan komma vidare?

  Tacksam för svar! 🙂

 • Sofia skriver:

  Adidas-bagen är riktigt snygg. Helt i min smak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR