SMOOTHIE DAY

 

2 dl milk, 1 tbsp peanutbutter, 2 scoops of BMR CFT choco/banana protein, 1 banana, almonds

Jag <3 Smoothies! Tar tillbaka alla negativa saker jag sagt. Det är amazing och världens bästa frukost för mig som har lite svårt att äta på morgonen. Idag blev en liten speciell morgon dock, ligger två måltider back.. Jag hade tid hos min naprapat Sandra. Jag är väldigt tacksam att hon är tjej för idag var det mycket knådande på rumpan. Hehe, har fått en del knutar och hon sa ”det märks att du kört en del knäböj”, i vanliga fall hade jag sagt tack men nu vet jag att det inte var det hon syftade på haha! Bokade in en ny tid om 2 veckor och ska verkligen försöka gå regelbundet nu, nästa besök ska benen mördas (masseras). Ju mer man tränar desto mer behöver kroppen underhållas också. Var med i en bilkrock förra veckan, en bil som körde rätt in i oss. Haft lite ont i nacken men nu släppte det som tur var! Efter besöket hos henne åkte jag till Täby för att köpa en ny dator Min dator slutade ta emot laddning igår!!! Det är tyvärr inte laddaren det var fel på. Men köpte en jättelätt dator, den väger bara drygt 1 kg. Behövde ändå köpa en lättare. Nu måste jag bara se till att kopiera över allt på gamla datorn… Nu kan jag i alla fall blogga igen!

Me <3 smoothies! I take back everything bad I sad about smoothies. It’s amazing and a perfect breakfast for me. Today I visited my naprapath Sandra. I am so happy that she is a girl, because today was a lot massage on the ass. I booked a new time in two weeks and next time we will focus on only the legs. If you workout a lot you have to take care even more of your body. After that I went to Täby and bought a new computer. My old computer stopped charging yesterday and it wasn’t the charger that didn’t work. But my new computres is really light, it weighs only about 1 kg. So nice!

10 reaktioner på “SMOOTHIE DAY”

 • Jennie skriver:

  Hej!

  Är bara lite nyfiken, vad köpte du för dator?
  Jag är i stort behov av ny dator och det är ju en hel djungel vilken man skall köpa. Skulle också vilja ha någon liten och nätt! Vore jättetacksam om har tid att svara. 🙂

  Kram /Jennie

 • Malin skriver:

  Jag kan tipsa om att även ha i krossad is/ iskuber innan du mixar. Blir väldigt gott och smakar som milkshakes 🙂

 • Mira Nyberg skriver:

  Såg dig idag när du var påväg till tåget. Du är skit snygg. Tyvärr hade jag bråttom och som fjantig 22åring som ett barn på julafton vågade jag inte gå fram. Men snygg var du och en stor inspiration! Du är grym!

 • Elin skriver:

  åh, gott!

 • sanna skriver:

  Hej! Jag tränar ca 5 dagar i veckan, inte så mycket styrka, mest cardio! Jag har nu ett protein som jag köpt på hälsokost med 84% rent protein som är god och funkar bra! jag börjar nu tröttna lite på smaken, är ”liv rädd” att ta drinkar efter träning då jag helst äter mat direkt efter, men ibland kan de dröja ca 45-60 min innan jag får mat i magen och håller då på att dryta ihop av lågt blodsocker. I de flesta pulver är det så sjukt mycket kolhydrater och det är något jag vill få i mig via mat och inte via dryck! i de pulvret du använder dig utav (som förövrigt ser helt sjukt god ut) är det något du rekomenderar? jag vill INTE gå upp i vikt, utan ner!

  tack =)

 • fia skriver:

  Skulle du kunna tipsa om lite bra proteinpulver och kosttillskott
  ? 🙂

 • Julia skriver:

  Jag kör massor med knäböj nu också, hoppas jag slipper knutar i rumpan! 😛

 • Victoria skriver:

  Hej!
  Har funderat på vad du använder för mixer/blender? Har för mig att du hade köpt en ny?
  Är det någon som du rekommenderar? 🙂 vill kunna krossa isbitar 😉

  • Alexandra Bring skriver:

   Jaa! Den är en budget från media Markt bara. Vet inte hur drt blir med is! 😀 men jag gillar den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR