BLOD SVETT OCH TÅRAR

Såhär såg jag inte ut idag.. Tänk typ åtta nyanser rödare i ansiktet =P Jag körde mitt livs första ”riktiga” PT-pass som inte är med Ako. Jag ville verkligen inte klaga eller ge upp. Jag har ju skadat min tumme som jag nämnt tidigare så jag kan inte röra den, men Ako hjälpte mig att tejpa ihop den.
Sedan började jag köra med Anders! Vi körde halva passet tyngdlyftning, teknik i ryck. Började väl se stjärnor där någonstans, inte van att köra så hårt och intensivt.. Men jag ville inte klaga så fortsatte köra. Körde sedan tunga knäböj och avslutade passet med bulgariska utfallssteg med två 12 kg kettlebells. Efteråt dog jag på golvet och sedan spydde jag. Det har aldrig hänt förut och jag har aldrig fattat hur det kan hända folk.. Men idag pushade jag mig själv över alla trösklar med hjälp av Anders. Min kropp måste fått en chock.. Hoppas jag vänjer mig. Fick äta dubbla potioner mat sen. Satt på sushihuset i fyra h hehe. Men wow vilken skillnad att köra med någon! Vi kommer börja köra varje vecka framöver och det är helt enkelt för att jag behöver en extra push, och hjäp med teknik i tyngdlyfting och basövningar. Det känns riktigt bra!
This wasn’t how I looked today lol. I had my first PT session with Anders. We did weightlifting, squats and bulgarian squats. I died a little and after the workout I had to puke. I never done that before and I haven’t been able to understand how that even happens to people. But today I pushed myself so hard with the help of Anders. My body must have been in chock! I am going to workout with him once a week to help my techniwue, strength, weightlifting and basics. It feels really good!

10 reaktioner på “BLOD SVETT OCH TÅRAR”

 • Jennifer skriver:

  Hey! I bet you had an awesome workout! I know that feeling when you have to puke after a workout, I’ve never done it but almost. Everytime when I am training legs or doing my HIIT cardio routine

  Xx Jennifer
  http://www.lifting-fairy.blogspot.com

 • Dixi Wonderland skriver:

  Damn girl! Tråkigt att du spydde och du lär känna smärta imorgon men hoppas att detta kommer hjälpa dig ta dig dit du vill 🙂

 • Lovisa skriver:

  Shit va grymt! 🙂
  tränar också med en pt och det blir skillnad när någon annsn pushar en till att orka mer 🙂 du är en förebild inom träning med en indprerande blogg! ha en riktigt bra dag nu!

 • Ellenore skriver:

  Tråkigt att höra att du mådde så dåligt efter passet men bra att du fyllde på ordentligt med käk sen! Vad är målet med PT-träningen? Träffade dig i helgen på Gränby i Uppsala och du var så gullig som man tro (och otroligt fit!) 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack snälla! Det är för utveckling i teknik och styrka. Jag vill också bli bättre på tyngdlyftning 🙂

 • Mia skriver:

  Hej Alexandra! 🙂 jag har en fråga angående proteinpulver. Vad finns det för fördelar och nackdelar med fitnessguru och nutramino? Jag vet nämligen inte vilket jag ska köpa. Jag kan även tillägg att jag inte tåler mjölkprotein så bra. Vad ska jag då beställa för slags proteinpulver som inte består av det? Ha en bra dag!

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Mia. Jag använder endast BMR och kan bara rekommendera BMRs produkter. Det finns tyvärr inget utan hos dem =(

 • Andréa skriver:

  Du är så grym! Älskar att du skriver att även du som är så vältränad behöver kämpa tills du spyr, mindre kul att du spyr men jag hoppas du förstår vad jag menar. Det ger mig energi att kämpa hårdare 🙂

 • Emma skriver:

  Hejsan! Har sagt det innan och säger det igen, din blogg är sååå inspirerande och bra!! När jag gör utfalls squats så har jag fruktansvärt svårt att kunna hålla balansen och står och gungar sida till sida. Viftar men händerna för att försöka hålla balansen men ser så jäkla löjlig ut haha ;D Har du nått tips på hur man kan träna upp balansen? Och dessutom gör det lite ont i mina knän när jag gör utfall?! Ska det göra det eller gör jag fel då? :S
  Tack för en superbra blogg!! Kram!

 • Aly Ruckert skriver:

  Hey! I follow you on instagram & love your body! lol I can only hope to get mine to look like yours… so keep up the good work 🙂 You’re my inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR