JUMP

20140429-085813.jpg

Snodde bilden från Casall =) Hej fina ni! Jag hade en så konstig dag igår. Satt med Hannah på Dramatentrappan och njöt av livet en stund. Kom hem och fick så ont i huvudet. Fick lägga mig och sova. Skulle sedan upp och träna, kom hem vid 22.30 och behövde laga mat. Var så hungrig att jag bara undvek att prata med Ako eller vara nära honom tills jag fått mat. Alltså jag blir så arg när jag är sådär hungrig. Åt och somnade. Men mådde konstigt hela dagen? Hmm… Fick i alla fall världens boost av Hannah som vanligt. Hon är så bra <3 Jag har länge velat hålla pass med er på något sätt men är så nervös inför det. Men nu känner jag mig riktigt taggad! Måste bara komma på ett bra upplägg. Jag vill inte jobba som PT men att hålla pass i grupp och få peppa varandra är min önskan. Vi får se om jag tar mig i kragen helt enkelt =) Nu ska jag äta frukost. Ligger kvar i sängen och svarar på jobbmail. Förresten drar jag och Ako på fredag redan vid lunch till Helsingborg och stannar hela helgen! Blir kul med en resa som inte bara är jobb =) Vi ska också på Superior Challenge X. Jag älskar MMA så är riktigt taggad. Vi hörs senare 🙂

I had such a headache yesterday. I had to sleep instead of eat and I got home really late. I was so hungry! I had such a strange day. But I really enjoyed hanging out with Hannah and she gave me a confidence boost. Now it’s breakfast time – still in bed working with my email. Ops. This weekend me and A are going to Helsingborg. It will be so much fun! We are working a little but also going to Superior Challenge X. I love MMA so I am really excited!

8 reaktioner på “JUMP”

 • sussie skriver:

  Hej Alexandra, tack för en ass bra blogg!! Var i Helsingborg ska ni hålla till?
  Hade varit kul och träffa dig! KRAM!

 • Clara skriver:

  Hej! Såg din blogg igår och ville bara säga att du numera är min största insipirationskälla! Så vacker och så vältränad, man tror inte det är sant! 🙂
  Älskar din stil på träningskläder (känner att jag kommer bli ruinerad av att försöka handla likadant haha..)
  Tack!

 • Martin skriver:

  So cool you like MMA! I love it too. One of the trainers at my gym works out with Joachim Christensen who is fighting the swedish Matti Mäkelä. Im sure it will be a good fight.
  Did you hear that Jon Jones will probably fight Alexander Gustafsson in a big arena in either stockholm or malmø later this year? I will definately go at see that live!! 🙂

  Keep up the nice work with your blog. You rock!

 • Olivia skriver:

  Du påminner väldigt mycket om Kissie på den här bilden!

 • Jessica skriver:

  Hej,
  Tack för en grymt motiverande blogg!!
  Hoppas ni får kul! 😀

  Hoppas du får en toppen kväll 😀
  /Jessica

 • Lovisa skriver:

  Jag är verkligen likadan när det gäller dåligt humör vid hunger :/ Jag behöver få i mig något ungefär var 3-4 timme varje dag för att inte bli på dåligt humör! Märker av direkt när kroppen behöver energi, och sen får man så dåligt samvete efteråt om man råkat vara mindre trevlig mot någon 😛 matrutinerna är verkligen viktiga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR