SNABBA SKOR

Tror inte jag visat mina snabbaste skor? Dessa kommer från Under Armour och finns att köpa på Intersport. Mina är ca 1 månad gamla och jag är väldigt nöjd med dem 🙂 De väger typ ingenting och är väldigt rosa. Har fått många frågor och komplimanger om dem men glömt att visa på riktigt. Nu har jag nyss vaknat (!). Besökte min naprapat idag som både knäckte, masserade och satte akupunktur. Pga min skolios är jag också sned i höftbenet och får därför en överansträngning och lite problem i sätet (rumpan). Så idag var det nålar, knådande och jag vet inte vad. Efteråt tejpade hon mig och jag kan ärligt säga att det känns grymt bra just nu. Blev dock helt låg efteråt så fick gå och lägga mig efter maten.. Vilodag idag med andra ord! Ha en mysig valborg <3

My fav shoes from Under Armour. I am pleased with them! I just woke up from a nap. I went to my naprapath today and she did acupunctur (?), and fixed my hips. My scolios has a negative impact on my hips and I easy get tense and get a bit of pain. She fixed it today. After the treatment I got so low so after my food I had to sleep.

14 reaktioner på “SNABBA SKOR”

 • Lina skriver:

  Vem är din naprapat? Eller snarare vem går du till? Är själv i så himla stort behov av någon duktig som man kan lita på. Gärna en tjej också (känns tryggare) vilket jag har för mig att din naprapat är? Är sjukt tacksam för svar i alla fall 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Sandra heter hon! Hon håller till på Tegnérgatan 37 =) maila mig så kan jag skicka dig hennes nr

 • Ida L skriver:

  Vilka snygga sko! Har själv ett par rosa skor! Älskar färgen! Hoppas du och Ako får en mysig valborg!

 • Anna skriver:

  Hej! Jag har också skolios men tränar väldigt mycket, främst styrka. Är det något du begränsas av i din träning, undviker du vissa övningar osv? Eftersom man kan se om man står rakt framför mig att axlarna är ”olika höga” (jag ser väldigt sned ut) har jag börjat fundera om rygg/axlar/nacke belastas olika? Marklyft över 100 kg borde då bli ganska påfrestande om man lyfter snett, men det är bara mina egna funderingar sedan jag fått problem med den ”lägre” axeln och samma sida av nacken. Har du någonsin fått några rekommendationer?

  Ha en bra dag!

 • Moa skriver:

  Hej fina du! Jag har också sne rygg och därför sne i höften vilket gör att mitt ena ben ”är lite längre än det andra”. Har i över ett år nu haft ont i ena skinkan. När jag sitter, ligger och rör mig. Men värst är det om jag ska sitta i bilen längre stunder och liknande, gör så sjukt ont och jag klarar aldrig hitta en skön position. Är det något liknande du har? Vill verkligen bli av med smärtan som sitter sär konstant. Borde kanske gå till någon jag också?

 • Nadja skriver:

  Jag har också skolios, känner inte att det är något som påverkar min träning, förutom att muskeln på ena sidan av ryggen är en aning större, om du förstår vad jag menar? Är det samma för dig och gör du isf något för att motverka detta? 🙂

 • sam skriver:

  You said you want to gain weight. How much you want to weight? And maybe you could tell me what you’ve changed in your diet to put on some weight? You are amazing!:)

 • Anna skriver:

  Snyggt! Är de normala i storlek? Vill beställa via nätet

 • Anna skriver:

  Och vart i Stockholm köpte du dem?

 • Adina skriver:

  Åh så snygga! Älskar färgen!

 • Anonym skriver:

  Hej!

  Grym blogg, tack för all input du gett mig!
  Jag jobber just nu med en undersökning inom tränings och hälsa. Skulle du eller kanske fler av dina följare kunna fylla i vår korta enkät?

  Här är länken dit: https://docs.google.com/forms/d/1d7N-KlHMzreS8-Yh1Rn6uFubh1HfthKClNmEu099Ldg/viewform?usp=send_form

  Tack på förhand!

 • Jamie skriver:

  Sjukt snygga skor! Love, love, love!

 • Annie USA nj skriver:

  I loveeeee under armour!! Is it cheaper at your area?? I enjoyed reading your blog. As long it’s in English it’s good. You should shopped us in America it might be less??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR