VR BLOGAWARDS

20140430-093342.jpg

Årets tränings- och hälsoblogg
En bloggare som är värd att uppmärksammas för sitt sätt att engagera och inspirera sina läsare inom hälsa, träning och fritid. Med sunda tips peppar hen sina läsare – varje dag.”

Hej fina ni! Jag är fortfarande rörd sedan ni nominerade mig till Finest Awards. Såg att Ida la ut detta nu =) Om ni tycker att beskrivningen stämmer in så får ni jättegärna gå in här och nominera mig. Fatta att vi vuxit såhär! Minns när jag bloggade på Finest och det roliga att vissa av er är med enda sedan dess. Ni har blivit som mina vänner. Några av er känns det nästan som jag känner. Fröken Dixi Wonderland är en otroligt gullig tjej som ger både mig och många andra bloggare positiv feedback jämt. Du är en stjärna! Ni andra är också fantastiska. Jag utvecklas med er <3 Lite sentimental men kan knappt förstå det än. Varje person som kommer fram till mig gör mig fortfarande överraskad. Till mig?! Jaja, ska inte bli helt blödig här. Men tack för att ni fortsätter kika in här varje dag och håller lågan vid liv. jag försöker ge tillbaka så mycket som jag kan, hoppas ni märker det! Med tävlingar, youtube mm,

12 reaktioner på “VR BLOGAWARDS”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Oh My Fucking God! Jag vet inte vad jag ska skriva för jag är helt paff. Tror inte du förstår hur glad detta gjorde mig! Att du vet att jag existerar och att du blir glad av mina små kommentarer. Nu börjar jag nästan gråta haha men detta betyder så mycket för mig! Tack så mycket för att du gjorde min vecka Alex! Åhh va glad jag är, finns inget bättre än att göra andra glada! Massa kramar !!! 😀

 • Jasmine skriver:

  Bra tränings blogg, kolla gärna in min på http://www.nattstad.se/JasmineB
  Jag skriver om allt från träning och hälsa till mode och mitt liv. 🙂

 • Ella skriver:

  Nu har jag nominerat dig! 🙂 Hoppas verkligen du kommer med, du förtjänar att vinna!

  Här är min nominering som jag skrev:
  Jag hittade Alexandras blogg för ca snart 1 år sedan och har sedan dess följt henne slaviskt. Vem, om inte hon, är som klippt och skuren för denna kategori? Hon dedikerar sitt liv till träning och hälsa. Hon är en förebild som inspirerar många och hon är en frisk fläkt i den annars så stela och falska bloggvärlden. Jag känner inte henne men hennes positiva inställning och attityd lyser igenom och dessutom verkar hon ha båda fötterna på jorden och ett otroligt stort hjärta! Det finns många som får hybris av så många följare och kommentarer som hon får men hon verkar vara samma, gamla härliga Norrlands-tjej med ett leende på läpparna. Hon är the poster child för denna kategori och hon borde vara en av de nominerande, utan tvekan. Välj Alexandra om ni vill ha någon som förespråkar träning och hälsa på ett positivt sätt, som en livsstil och inte som någon ”quick-fix-banta-sönder-dig”-blogg!

  Fortsätt inspirera, det behövs fler människor som du!
  Ha en superfin Valborg! 🙂 Kram

 • Markus skriver:

  Hoppas du vinner! Du har en inspirerande blogg med mycket tips. Älskar den och läser den varje dag 🙂

 • Helena skriver:

  Nominerade dig och hoppas på det bästa, med motiveringen: ”Med en otrolig sympati till sig själv som sina läsare så lyckas Alexandra Bring att motivera och stärka andra i framgång så väl som i personlig utveckling. ” Tack!

 • thilda skriver:

  Nominerade dig! Vem annars om inte du borde få vinna Årets träningsblogg? Kram!

 • Adina skriver:

  Åh, lycka till!

 • Karolina skriver:

  YOU deserve it soo soo soo much. i voted for you girl!!!! i will cheer for you and ida actually….i love your blog and your personality soo much. you seem to be such a cute girl (also i wish you would translate a bit more in english but its fine everything you dont translate i use the google translator…but for your videos for example it would be nice if you could add everytime subtitles although I understand you are swedish an english isnt your mother langue so i can understand that it can be annoying that everyone is like: pllllease english please do it in english hahaha) and ida doenst translate anything in english and still i like her blog because i love her question answer categorie…i love how she picks questions from readers about really touching topics sometimes (for example a young girl wrote her that she want to have a thigh gap and what she can do to get it and ida wrote such a lovely answer to her so i love this categorie at her blog) and thats why i cheer fpr both of you girls :-***

 • hanna skriver:

  Du är jättefin&snygg 😀 älskar din blogg!

  Sprid det här med alla! VÄRLDENS VACKRASTE KILLE HAR SLUTAT BLOGGA!!! :'(

  DEDE har försvunnit!!! IGEN!!!

  ALLA RÖSTA PÅ ATT HAN SKA BLI OFFENTLIG!!!
  Han är en fotbollspelare och lagkapten och håller på lämnar den stereotypa världen – och behöver stöd från alla oss läsare!

  Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlen – helt otroligt fin insida&utsida!!

  RÖSTA PÅ ATT HAN SKA BLI OFFENTLIG OCH HA LÄSARTRÄFF!!!

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

 • Elin Dahl skriver:

  Nu har jag nominerat dig! Håller tummarna för att du vinner 🙂

 • Lovisa skriver:

  Nominerat 🙂 håller tummarna! Du förtjänar att vinna! ✰

 • isabullen skriver:

  Done and done! Håller tummarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR