TRÄNINGSBLOGGAR

20140522-215601.jpg
20140522-215546.jpg
20140522-215551.jpg

Ida, Hannah & me.

Har flera gånger fått frågan om vilka träningsbloggar jag läser. Jag läser väldigt få bloggar, tycker väldigt få bloggar är intressanta. Det är nog för att jag inte riktigt fastnat för dem. Mina favorit träningsbloggar tillhör två vänner till mig =) Som jag fått lära känna via bloggarna. Det är roligt hur man faktiskt kan hitta fina vänner i en ytlig värld! Två fantastiska tjejer med ett sunt tänk kring träning och kost som inspirerar mig till att äta bättre <3

Two of my fav bloggers that writes about training. Two fantastic girls that inspires me to eat more healthy and they have a great vision of how working out and eating healthy is suppose to be.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR