WORKOUT MODE

 

Woho! Äntligen är motivationen tillbaka 😉 Idag var jag hos Sandra min naprapat och efter det blev det ett pass med Overhead Squats, squats, ryck och militärpressar. Älskar att köra vanliga squats! Mitt mål är att klara 75 kg inom 6 veckor. Jag har som mest testat köra med 65 kg på 53 kg kroppsvikt. Jag är ju en junkie för målsättningar och att hålla löften till mig själv. Har jag inga mål blir jag lätt omotiverad.. Jag är också väldigt glad över min form just nu. Jag kör nästan bara tung träning och övningar där hela kroppen aktiveras. Det skiljer sig en del från mina styrketräingspass där jag nöter samma muskelgrupp. Jag gillar utvecklingen so far! Nu ska jag klippa och klistra lite här…

Finally my motivation is back! My goal right now is to manage to do 75 kg squats with in 6 weeks. Right now I have tried with 65 kg as the most. I love goals and I have a hard time to find motivation without them. I am also happy with my form right now. I do a lot of heavy weights and my whole body gets activated. It’s not like my regular workouts where I only do some muscles at the same time. I like the progress so far!

4 reaktioner på “WORKOUT MODE”

 • Annika skriver:

  You look so super tanned! Is it only a self tanning cream? And which one? 🙂 Love Annika

 • monica skriver:

  Please do a workout for arms/biceps/triceps. I LOVE how your arms work, my goal is to make my own arms look like that, please help:) thank you

 • Jessica skriver:

  Härligt! Jag letar dock efter min fortfarande (måste ha glömt den på gymmet sist!)

 • Maria skriver:

  Tycker att det är så otroligt synd att din blogg lider just nu.. Förstår ju klart att du har säkert hur mycket som helst på g nu och att du verkligen inte hinner blogga, men väldigt synd är det i varje fall. Älskade förut din blogg, blev alltid så inspirerad och glad av dina inlägg och bilder. Nu har jag däremot inte fått den känslan på en längre tid på din blogg.. Hoppas du snart hittar mera tid till bloggen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR