Livet och dess vändningar

”Tycker att det är så otroligt synd att din blogg lider just nu.. Förstår ju klart att du har säkert hur mycket som helst på g nu och att du verkligen inte hinner blogga, men väldigt synd är det i varje fall. Älskade förut din blogg, blev alltid så inspirerad och glad av dina inlägg och bilder. Nu har jag däremot inte fått den känslan på en längre tid på din blogg.. Hoppas du snart hittar mera tid till bloggen :)”

Fick just denna kommentar. Vill bara säga att jag snart är tillbaka 🙂 Jag har själv inte haft det så bra/mått 100 på slutet och därför är det väldigt svårt att motivera andra. Men det kommer hända grejer här alldeles alldeles snart och lovar att det blir mer strukturerat. Ha lite tålamod bara så ska jag prioritera er mer <3 Om ni har förslag på vad ni vill se mer eller mindre av här i bloggen är ni välkomna att kommentera. Jag tycker att det är jättebra när ni hjälper mig! Det är ju trots allt för er jag skriver. Nu sitter jag på flyget som strax lyfter mot Umeå. Längtar verkligen efter att komma hem och umgås med mina bästisar och familj. Ny energi!!!!!!

 

20140529-114316.jpg

20 reaktioner på “Livet och dess vändningar”

 • Elin Dahl skriver:

  Klart att du inte alltid kan prioritera bloggen! Du och ditt mående måste ju få gå först i alla lägen! Tycker även att en sådan sak är inspirerande; att du kan känna av hur du mår och prioritera rätt saker under perioder då det är tufft. Det är en lärdom för många, som kör på i samma tempo och sedan går in i väggen, kanske mycket för att de inte vill göra andra besvikna! Du är klok och sund som prioriterar det som är bäst för dig, fortsätt så 🙂

  Ta hand om dig!

  Kramar!

 • Jeanette skriver:

  Jag tycker du har en grym blogg. Klickar in här några gånger per dag då jag spänt väntar på uppdateringar 🙂
  Man måste själv må bra för att få andra att må bra, Fokusera på dig själv och låt allt annat vara ett plus i kanten! 🙂

 • Bea skriver:

  Men vadå ”din blogg lider”. Vilken märklig kommentar, som att bloggen var något som krävde en viss insats för att må bra. Jag hoppas att ni som bloggar gör det för att ni känner lust och inspiration och har tid över. När man inte har det blir inläggen glesare, simple as that.

  Jag blir alltid peppad av att gå in här i alla fall! Hoppas att du snart är på banan igen och får tanke energi med familjen!

  • Annie skriver:

   Håller verkligen med! Älskar din blogg och tycker du levererar bra och peppande inlägg. Det behöver inte vara 900 inlägg per dag, haha. Tycker det är så skönt att du förespråkar mycket mat, tung träning och att en stark kropp är coolt. Behövs fler som du! Hoppas du mår bättre snart, det är du verkligen värd!

   Puss och kram från Göteborg!

  • Spinne skriver:

   Håller helt klart med om att kommentaren var märklig! Det är ju Alexandras blogg och hon bloggar efter sina egna förutsättningar. Läser hellre 1 bra inlägg i veckan som är inspirerande än 10 onödiga på en dag. Så även om läsaren ovan tycker att ”bloggen lider” får man helt enkelt stå ut! Tycker inte det är någonting att påpeka och skriva en kommentar om. Alexandra har ju redan nämnt flertalet gånger att det är mycket som händer just nu 🙂

  • Maria skriver:

   Det var jag som skrev den kommentaren. Jag menade absolut inget illa, ville bara berätta för Alexandra hur mycket jag uppskattar och gillar hennes blogg, men att det kanske märks som hon själv säger att hon inte mått så bra.. Och det är klart att hon alltid ska prioritera eget välmående i första hand! Försökte bara poängtera att jag väntar på den dagen hon på samma sätt som tidigare utstrålar motivation, JAG har inte personligen ”sett” den på senaste tiden, men super om ni ändå har gjort det!

   Ber verkligen om ursäkt ifall Alexandra och ni tolkade min kommentar fel, jag menade bara väl…

 • Sara skriver:

  Jag gillar dina träningsvideos, de är väldigt inspirerande 🙂 och så är det alltid kul att läsa lite djupare inlägg men sånt orkar man inte pressa ur sig varje dag så jag tycker du har en bra balans som det är nu.

 • Lina skriver:

  din blogg har verkligen inspirerat mig till att ha en sund kost samt att träna, och det gör den fortfarande! Jag tycker du verkar vara en sådan härlig person. Både personlighetsmässigt och så har du ju vad för mig är drömkroppen. Att du har haft motivation och styrka att bygga upp en sådan kropp säger bara ännu mer om vilken bra personlighet du verkar ha. Om du känner att du inte orkar prioritera bloggen så känns det väldigt tråkigt. Men jag förstår dig helt och hållet då livet kan ha sina ups and downs.
  Ett litet tips från mig om vad du kan blogga om är dina pass. Det skulle vara jätteroligt om du ville lägga ut dina träningspass; övningar, set, repetioner och vikt. Även mer videos skulle vara kul eftersom jag ÄLSKAR dina videos. De är roliga, proffsiga och väldigt intressanta.
  Många kramar <3

 • Jessica skriver:

  Jag tycker din blogg e grym! =) Hoppas du får kul i helgen!

 • sara skriver:

  http://www.enkät.se/survey.php?pid=13815&mpid=1d55438b299b928f227fec829c9be8d2
  marknadskoll till en träningsprodukt!!
  tar 3 sekunder att svara på , tack på förhand

 • Dixi Wonderland skriver:

  Hellre att man får ett inlägg 1 gång i veckan som innehåller fina bilder och en bra text än en massa ”tvingade” inlägg. Jag tycker det är kul när du skriver om mat (älskar mat haha) och sen gillar jag dina djupa inlägg då du alltid har så bra värderingar, tycker även om att se bilder på dig! Speciellt din rumpa 😉

 • Hanna skriver:

  Jag vill se mer tyngdlyftning!! Ryck och stöt 🙂

 • Jenni/revunge skriver:

  Heej! Ska du på Yran nånting? 🙂 Kramkram

 • Malin skriver:

  Ärligt talat så tycker jag inte du är så dålig på att uppdatera. Det finns många andra bloggare som uppdaterar sämre så jag förstår inte vad personen ovan menar. Du gör ditt bästa helt enkelt. Och livet är inte alltid på topp, då behöver man inte dela med sig i bloggen. Kram på dig! Du är bäst!

 • Linnea skriver:

  Tycker jättemycket om din blogg, Alexandra! Jag, vi, alla vet att mat är viktigt och då speciellt när man tränar och har specifika mål etc. Hade dock önskat att se mer av ”vanlig mat”… Du har tidigare visat och berättat att det inte behöver vara en sådan strikt diet hela tiden, och det är en av sakerna jag gillar mest med dig och din blogg! Du visar att det är okej att äta matmat- och inte bara ”hälso-grejer”. Tack!

 • Andréa skriver:

  Jag tycker det är väldigt roligt när du lägger ut filmer när du tränar, väldigt givande och roligt att se 🙂

 • Madeleine skriver:

  Jag tycker att din blogg är helt fantastisk! Mycket inspiration och sunda värderingar, keep it up! Något som jag skulle vilja se är hur du använder din foam roller. Har precis köpt mig en egen då jag har väldiga problem med min rygg och efter dina rekommendationer har jag nu äntligen köpt en men jag är rädd för att göra fel och därmed kanske förvärra problemen. Vore oerhört tacksam om du kunde få till ett sånt inlägg snart 🙂 hoppas du får en underbar helg med massa kärlek!

 • Julia skriver:

  Älskar din blogg! Skulle verkligen uppskatta mer tips på mat, snacks, smoothies, etc. Hur bilderna på det ser ut kvittar (haha, vet att du skrivit att du tycker att det är svårt), bara tips med recept och så! 🙂

 • Sandra skriver:

  Gärna mer mat inlägg hur mkt du äter o hur många mål! Din blogg är så bra, mer tränings videor med! 🙂

 • Annie skriver:

  Gillar din blogg ändå, man blir ju lite orolig men förstått att det är privat. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR