SNACK ATTACK

P1410639
Namnlös

P1410642

Mmmmm! Rädisor är så gott =) Var sugen på något fräscht. Testade rädisor på Finn Crisp med paprika. Hade slut på pålägg så fick använda fantasin! Rädisor finns det en hel del hälsofördelar med. Bl a ska det vara bra för aptiten och matsmältningen. Gotttttttttttt!

Mmmm! Radish are so good =) I wanted something fresh. I tried radish on Finn Crisp with pepper. I was out of snacks so I had to be creative. Radish also has a lot of health benefits. It’s good for  your digestive and aptite. Yuummmm!

1 reaktion på “SNACK ATTACK”

  • Johanna skriver:

    Hej!
    Har läst din blogg i några månader nu, och nu är det verkligen på tiden att jag kommenterar och berättar hur bra du är! haha Du är så fantastiskt inspirerande för mig och min träning. Jag sprang mitt första marathon nu i maj, och klarade det galant =) Började träna gym i höstas efter att jag börjat läsa din blogg. Något som jag tror hjälpt mig mycket med löpningen. Blir också ledsen av alla ”haters” eller vad man kallar dom. Du är så förbaskat jäkla vacker, en riktig pangbrud! och i mina ögon är du helt helt perfekt =) Tycker alla ska finna inspiration och framför allt motivation av dig och din blogg. De spelar ingen roll vad någon okänd människa skriver till dig på nätet, du är så himla fin och du har bland dom vackraste ansiktena jag någonsin sett. Kämpa på med alla dina projekt och fortsätt peppa oss läsare med våran träning för de gör du så himla bra! =)
    Stor kram Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR