WORKOUTFIT

hejhej

TIGHTS – HERE, SHIRT- UNDER ARMOUR, SHOES – UNDER ARMOUR

Hej babes! Sitter på kontoret och har precis fått mig en liten photoshop-kurs. Nu jäklar ska jag bli snygg 😉 Haha, nej då! Har fokuserat på färger och ljus. Det är väldigt  roligt! Jag har inte direkt någon kreativ ådra så det är skönt att ha människor i ens omkrets som är lagda åt det hållet.  Försökte knäppa några bilder imorse men alla bilder blev typ oskarpa förutom denna. Tänkt att jag ska försöka visa upp mina träningskläder lite smyggare framöver.. Hoppas att ni mår bra! Vi ska springa iväg på lunch nu. Kram kram

Hi babes! I am at the office and just got a little photoshop course.  I am about to get hooot! 😉 No, just kidding! I have been focusing on colours and light. It’s very fun! I am not a creative person so it’s nice to have people around you that are. I tried to take some pics but all got blurry except from this one. I am about to try to take better pictures of my workout outfits from now on. Now it’s time for lunch! Xo

4 reaktioner på “WORKOUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR