HAPPY GIRLS ARE PRETTIEST

5F4A9080
 
5F4A9082

HAHA alltså jag blir SÅ glad av dessa bilder. Helt knäpp, allt bara flyger. Så jag! Jag kan vara väldigt tillbakadragen mot nya människor och inte kunna vara mig själv. Men såfort jag känner mig bekväm blir jag knäpp =) När jag och min syrra hänger kan man säga att det kryddas på gånger 1000. Vi har båda en helt störd humor och vi har jävligt roligt ihop. Har flera gånger varit sugen på att göra något rörligt tillsammans med henne, men jag tror att vi är de enda som tycker att vi är roliga! Måste spela in lite nya filmer känner jag.. Förslag på vad jag kan filma till YouTube?

HAHA I get SO happy of these pics. Totally crazy – so ME. I can be really shy at first and uncomfertable agains new people. But as soon as I feel comfy I go nuts =) Me and my sis together are crazy x 1000  times. We have a sick humor and have so much fun together. I have many times wanted to do a video with my sis but I think we’re the only ones who thinks its funny! haha! I have to do some new videos for YouTube. Any ideas?

7 reaktioner på “HAPPY GIRLS ARE PRETTIEST”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR