POWERWALK HOW?

Alexandra, jag försöker gå ner i vikt och brukade gå raska promenader på fastande mage direkt på morgonen. Men nu på sistone har jag hört att man kan ta aminosyror innan promenaden. Men varit lite osäker. Vad tycker du?
I used to do my powerwalks on empty stomach, lately I heard about amino acids before the powerwalk, but I don’t feel convinced. What do you think?


Hej! Varför många tar sina promenader på morgonen är för att kroppen inte ätit på många timmar och glykogendepåerna är ”tomma” på kolhydrater, kroppen använder istället fett som energi och därför ska fettförbränningen öka på morgonen. De flesta jag känner som kör powerwalks innan frukost gör det på Aminosyror för att inte bryta ner muskler på fastande mage. Aminosyror är endast protein och innehåller inga kolhydrater, och bör därför inte påverka förbränningen av fett. Många brukar även ta en kopp svart kaffe eller en koffeintablett. Koffein höjer kroppstemperaturen en aning och kan påverka förbränningen marginellt, men det är nog mest för att bli pigg 😉 Det finns många studier om det spelar någon roll att köra fettförbrännande träning på fastande mage eller ej, läste en post om det nyligen som ni kan läsa HÄR.
Hi! Many people do their cardio in the morning because the body hasn’t been eating for hours and the body doesn’t have any  carbs to use as energy. The second source to energy is fat and that’s why the fatburning should be increased on empty stomach. The most people I know that do their powerwalks in the morning use amino acids before to not loose any muscles. Amino acids is just protein and contains no carbs and should not be a problem. Many people also have a black cup of coffee or coffein pill before workout, coffeine increases the body temperature and that can make a small small diference for the fatburning. And it gets you up 😉

9941-017r_1

My amino acids since 1,5 year. Get them HERE!

3 reaktioner på “POWERWALK HOW?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR