PERFECT SNACK

P1420074

Efter vårt möte i torsdags skulle jag och Ida gå och träna. Mötet drog över på tiden och vi båda började känna att energin försvann trots att vi åt lunch under mötet. Haha! Vi satte oss därför och fixade innan passet. Vem har sagt att fika måste vara en  bulle? Jag åt en rawboll med kokos och annat gott, tog den med mest kcal som innehöll ca 300. Köpte även en påse nötter och en smoothie med banan mm för att få i mig lite kolisar innan passet. Tycker om SqueezedUp pga du får veta exakt innehåll i vad du äter =)
After the meeting last thursday me and Ida was going to the gym. The meeting took longer than we thought and we both started to feel lack of energy. We went for a snack! Who said snack has to be unhealthy? I had a rawball with coconut and some other stuff. I took the one with most kcal, it contained about 300. I also had a bag of nuts and a smoothie with banana to get me some carbs. I like SqueezedUp because you know exactly what you put in your mouth! =)

P1420082

P1420089

3 reaktioner på “PERFECT SNACK”

 • Sofia skriver:

  Hej Alexandra! Jag ska till stockholm över en helg och undrar vilka restauranger du föreslår för lunch/middag som är hälsosamma? Jag äter inte gluten och skulle vilja testa någon rawfood restaurang om du har några förslag? Kram och tack för en inspirerande blogg!

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Sofia! Testa Kalori eller Vurma 🙂 JAg är inte bra på rawfood men vet att det finns Renee Voltaire i PUB-gallerian och Ecoist på Östermalm! KRamis

  • Arw skriver:

   Glutenfri eko-fika finns på Sattva bageriet i Gamla Stan 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR