THESE SHOES

Namnlös
P1410974

FROM HERE

Äntligen har mina sneakers kommit! Tycker det är så fint mot brunbrända (brun-utan-solade ;)) ben och ett par slitna jeansshorts. Måste förövrigt köpa nya shorts innan Barca! Kollar ut genom fönsret nu och känner inget behov av shorts direkt. Är det bara jag eller brukar inte sommaren vara liiiite bättre vid den här tiden? Aja, ska se till att boka lite fler resor för sommaren. Jag är verkligen en vädermänniska! När jag har möjlighet vill jag investera i ett boende någon annanstans. Skulle vara optimalt att kunna spendera vinterhalvan av året i ett varmare gladare land! Tjatar mycket om det, jag vet. Men jag får ont i magen när jag tänker på vinter! Ska spara mycket så jag kan resa massor i vinter.  Sparar ni era pengar eller lever ni för dagen? Jag sparar en del, har ett sparkonto som jag har ett visst belopp som alltid ska finnas där, om jag tar av det så fyller jag det så snabbt jag kan. Sedan försöker jag hela tiden att höja det beloppet. Jag får panik om jag inte känner ekonomisk trygghet =)

Finally my sneakers are here! I love white sneakers against (self-;)) tanned legs and a pair of jeans shorts. I have to buy a new pair before Barcelona! I look out the window and I can’t really feel my need lol (cold as f.. in Sweden). Well well, I have to book some more trips. I am such a weather person! When I can I will invest in a home somewhere else. It would be perf to spend the winter somewhere warmer! I have to save much money so I can travel this winter. Do you save any money or do you ”live for the day”? I save some, I have an account with a certain amount that I always have there. I always try to make that amount higher and higher =)

10 reaktioner på “THESE SHOES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR