LUNCH MEETING

P1420389

Perfekt lunch igår! Fullkornspasta, laz och paprikasås. Mums! Igår åt jag riktigt grymt hela dagen. Känns skönt med rutiner. Ikväll ska vi checka in på hotell och förhoppningsvis få komma hem imorgon 🙂 Längtar redan tills hotellfrullen imorgon hihi. Men idag blir det fotande med sis och fix, ikväll har jag styrt upp en helkväll med hela IMACTIVE + IMNEXT. Så nice! Vi ska äta middag och sedan på partyyyy 😉 Händer INTE ofta. Sist jag var ute var nog tjejmiddagen på Suite i vintras? Haha!

Perfect lunch yesterday! Pasta, salmon and peppersauce. Yum! Yesterday I had a great routine with my eating. Tonight we will check in to a hotel and hopefully we can come home tomorrow 🙂 I already look forward to the hotel breakfast tomorrow. Today it’s preps and photo with  sis. Tonight I managed a night with dinner + going out with the whole crew from IMACTIVE and IMNEXT. So nice! Last time I was out ”clubbing” was ladies dinner at Suite this winter? Haha!

9 reaktioner på “LUNCH MEETING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR