AT THE HOTEL

P1420397

Igår checkade vi in på HTL Kungsgatan. Sjukt mysiga rum =) Ligger i sängen och jobbar nu..

P1420398

Cropped dress from HERE

Hade SÅ kul igår. Har massa bilder att visa senare =) Vi började med middag på Mvseet och sedan åkte vi till Wall och Kim Cesarions releasefest. Vi fick ett bord bredvid dj-båset och där dansade vi flera timmar. Sjukt roligt! Så kul att vi gick ut hela gänget. Längtar redan till nästa gång! Nu måste jag väcka min sjusovare. Hörs senare!

I had a blast last night! I got a lot of pictures to show you later =) We started with dinner at Mvseet and went to Wall for Kim Cesarions release party. We had a table next to the dj-both and danced for hours. So fun! Can’t wait until next time! Now I have to wake my sleeper up.

3 reaktioner på “AT THE HOTEL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR