PERFECT JEANS

P1420536
Hej på er! Tänkte bara snabbt visa er mina nya jeans. Har verkligen jättesvårt att hitta jeans så är överlycklig att jag hittat ett par jag gillar som sitter bra och inte förstora i midjan och för små i höfterna hehe. Var ”tvungen” att köpa fler färger även. Jeansen kommer från BikBok och heter ”Super soft”-någonting. Mina är med låg midja! 599 sek, som hittat. 🙂 Har verkligen saknat att ha jeans som inte typ spräcks när jag sätter mig ner.

Hello! I just wanted to show you my new jeans. I have a hard time finding jeans so I am so excited over finding some pairs that actually fits. I just had to buy a few more colours. The jeans are from BikBok and I chose the ones with low waist. 599 SEK. I have really missed to wear jeans that wont burst when I sit down. 

11 reaktioner på “PERFECT JEANS”

 • Sara skriver:

  Byxorna sitter jättesnyggt på dig! 🙂

 • Dora skriver:

  Icke perfekta jeans utan perfekt rumpa 🙂

 • Martin skriver:

  wow!!! amazing

 • Lovisa skriver:

  Jätte fina! Vilket bra tips btw 🙂 Dom kanske man borde spana in, jag har på senare tid fått rätt svårt att hitta jeans också, som du beskriver, går knappt upp över låren och är för stora kring midjan 😛 man måste uppgradera garderoben lite då och då när man tränar mycket hehe 🙂 Jeansen från fitnesslifestyle är ju favoriterna just nu, väldigt bekväma!

 • Lidia skriver:

  Men du fick platt rumpa! 🙁

 • nathalie skriver:

  asså du inspirerar mig så mycket ! 2 barns mamma är jag o har gått upp alldeles för mycket i vikt men varje gång jag läser din blogg så inspireras jag o har nu en plan liksom som skall följas ;D

 • Ida skriver:

  Hej!
  I vilken Bikbok köpte du dem?
  För jag kollade i Halmstad samt på deras hemsida, men hittade inga? Inte i den färg som du hade i alla fall och vill gärna ha i just den färg som du har på bilden.
  Hette de super soft och har en svart knapp där fram? Ser ju endast baksidan på bilden.
  / Ida ☺️

  • Alexandra Bring skriver:

   Köpte på BikBok Kungsgatan :)! Vet ej exakta namnet men fanns en lapp där det stod supersoft. Personalen vet nog! De såg vanliga ut framtill. Kram

 • Charlene skriver:

  Which one is that exactly?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR