NATURE

P1420609

Top – Under Armour, Tights – Stadium, Shoes – Under Armour

P1420599
P1420639

God morgon fina! OM ni visste hur lycklig jag är. Igår fick vi komma hem igen 😀 Efter 3,5 vecka!! Fortfarande kaoos men det gör mig inget. A åker bort redan imorgon dock. så inga normala rutiner. Och jag åker iväg på måndag. Kommer nog bli rätt så skönt att komma hem efter det. Landa lite.. Det känns lite som att livet varit i en bubbla sista veckorna =) Trodde att 2014 skulle bli mitt bästa år men det har verkligen startat kaotiskt.. Men men -så länge jag är frisk och lever, har ett hem och mat på bordet!! Försöker vända alla motgångar till motivation.. Yessss, nu kör vi!!

Good morning babes! IF you knew how happy I am. Yesterday we got to come home 😀 After 3,5 week!! Still chaos but it doesn’t matter. Ako is leaving tomorrow and me on monday but it will be so nice to come home after that. It feels like I’ve been living in a bubble the last weeks =) I thought 2014 would be my best year but it really started the wrong way. But – as long as  I am healthy, alive, have a home and food on the table!! Try to turn my downs to ups. Yesss, here we go!!

8 reaktioner på “NATURE”

 • Emma skriver:

  Hej hej! Det verkar fortfarande vara ngn bugg på imactive.. Jag använder oftast min iPad för att gå in på din blogg och så fort jag går in på imactive.se så kastas jag ut från internet. Det är bara eran sida som gör så. Kan fortfarande gå in på din blogg med din gamla adress som kopplar mig till din nya 🙂 hoppas du förstår vad jag menar 😉

 • Jennie skriver:

  Hej!

  Jag undrar vart du köper dina kläder som kommer ifrån Under Armour? Beställer du dem på nätet via deras hemsida underarmour.com (med tanke på att det är USA så tillkommer ju skatt m.m) eller har du tips på någon svensk sida/butik som säljer deras kläder? 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag köper oftast i butik. Intersport eller stadium 🙂 sportamore och Nelly brukar få in en del!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Älskar denna outfiten! Så snygg! 😀
  Skönt att ni får komma hem igen. Vårat år började inte heller på topp då vi fick operera våran vovve men jag tror det kommer vända för dig som det vända för oss 🙂 Hejar på dig finis!

 • Lidia skriver:

  Liten söt rumpa

 • Alina skriver:

  verkar verkligen som att såå många trott 2014 ska bli grymt och sedan mötts av massor av motgångar (mig sj inkluderat). men men, då får vi satsa på att det bara ska bli bättre fr.o.m nu! 😉

 • Mia skriver:

  Så snygg! Jag har vart lite sugen på att köpa såna där snygga gråa byxor men om man svettas, syns det tydligt på de där byxorna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR