TEAM NIGHT

P1420403
P1420454
P1420451
P1420429
P1420434
P1420442
P1420443
P1420447
P1420412
P1420415
P1420419
P1420424
P1420509

Här kommer en bildbomb från onsdagens festligheter. Inga bilder efter den sista läggs ut här, haha =) Det var galet roligt! Så himla kul det här med bloggande.. Det är väldigt ensamt egentligen. Men jag är glad att jag hittat ett sånt otroligt härligt gäng, och lärt känna många som jag annars aldrig hade lärt känna. Det är lätt att vara fördomsfull mot människor som lägger så mycket tid på ytligheter, och visst finns det en hel del som jag inte känner gemenskap med. Men överlag är människor som faller mig perfekt i smaken!!!! Funderar på att spontandra till Bråvalla och dansa med dem (efter gymmet haha). Någon som ska dit?

Pictures from wednesday. No pics after the last one here =) It was so much fun! I have met so many great people through my blog. I am thinkig of taking a spontanous trip to Bråvalla and dance with them. Anyone going?

6 reaktioner på “TEAM NIGHT”

 • Ida skriver:

  Vilket dreamteam!! Älskar er nya portal!

 • anna skriver:

  ah i love you all…how beautiful you ALL are. i just wonder if your friendship between each other is real or just for ”buisness” do you know what i mean? i see you hang out with janni, with the imnext team, with your imactive team ofc, sometimes with angelica and kenza…you all seem to like each other…but is it real? 😀
  i mean i do love you all i just wonder if you like each other too and is there no competition?

 • Natalie skriver:

  love your blog! 🙂

 • A skriver:

  Fråga ako om varför han stirrade sådär äckligt och sa t sina vänner att stirra på min väns bröst på Arlanda igår. Inte ok. Slisk.

 • isa skriver:

  men snygga människor! *emoji med hjärtögon*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR