DO WHAT YOU WANT

P1420098

Sååå HEJ! Hemma efter impulsvistelse i Norrköping och fix hela dagen. Gillar INTE att vara hemma ensam alls =) Tur att vi åker imorgon. Ska packa, jobba lite och förbereda. I fredags körde jag knäböj, 55 kg och 5 set. Det går uppåt! Kändes stabilt. Skulle egentligen ha kört 58 kg idag men jag kände mig inte alls 100 i kroppen så sköt på passet. Alltså OJ vad jag ser framemot att få åka iväg, komma bort och bara umgås med mysiga människor. I need it!!! Hahah nu måste jag bara komma på vad jag ska packa med mig. Har ej hunnit tvätta så kommer lukta brandrök, mums….

Hi! After a short visit in Norrköping and a day full of things to fix I am home. I DONT like to be at home alone =) Good thing that we’re leaving tomorrow. I did squats with 5 sets and 55 kg on friday. Progress baby! Felt great. Today was 58 kg but I was tired in my body so I switched the day. Wow what I look forward to leave and just hang out with soft people. I need it! Now I just have to pack my bags. Xx

4 reaktioner på “DO WHAT YOU WANT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR