PACKING

P1420721

Så, ena halvan av väskan. Den viktigaste 😉 För många verkar semester innebära att inte träna, bara äta onyttigt och kanske dricka alkohol. Jag vill komma hem piggare än när jag åkte, och jag blir bara lam av att inte träna. Jag tycker att det är jätteroligt att testa nya miljöer att träna i och hitta inspiration. Sedan går det att göra väldigt mycket utomhus. Det är precis såhär jag gillar träning – det är min livsstil! Sedan så blir även jag lat om jag inte tränar på ett tag, jag hamnar  i dåliga banor och blir lat. Att försöka bibehålla rutiner är mitt sätt att fortsätta vara motiverad! Någon som vet ett bra gym i Barcelona? 😀

Half of my bag. The most important 😉 For many people it seems like vacation means not working out, not eating healthy and drink alcohol. I wanna come home and feel better than before I left! I just get lazy by not working out. I love new places and finding inspiration. Also you can do a looot outside! I love my workouts and training like this – it’s my lifestyle. Also I get lazy and not motivated by taking too long breaks between my workouts. Anyone who knows a good gym in Barcelona? 😀

18 reaktioner på “PACKING”

 • Laura Maradam skriver:

  Hey Alex!
  DiR and Metropolitan are the two biggest chains of gyms in Barcelona, you can find them surely next to your hotel.
  Check out http://www.clubmetropolitan.net/gimnasio/barcelona/sagrada-familia, their location in Provença 408 is amazing. The day pass is around 12 euro and you can enjoy all the spa! Also, you will be next to the sagrada familia monument, with amazing views.
  You also have a Reebook crossfit box quite centric, and you could walk to the beach from there. http://www.reebokcrossfitbcn.com/contacto.php

  Have fun!!
  Laura

 • maria skriver:

  You can go to their Crossfit and have a ”guest lesson”. Its not free though. Besides that DIR is cheap and everywhere..!

 • Hanna skriver:

  Du är verkligen min absolut största inspirationskälla och du motiverar mig till 1000!
  Skulle du kunna ge ett exempel på hur du äter om dagarna? Frukostar, mellanmål, luncher och middagar.
  Det skulle verkligen vara guld värt!
  Kram, Hanna!

 • Alexandra skriver:

  Det är synd att många tycker så ja och även tråkigt är att folk väljer att pausa från träningen på semestern. Dåligt!!!
  Jag menar,varför pausa efter allt man byggt upp och bara tar uppehåll? Helt meningslöst!

 • Adriana skriver:

  Alexandra, so happy that you come to Spain!! You can visit the Metropolitan gym which is in the Hesperia tower hotel in Barcelona and has really good facilities. Hope you have a good time and wish you someday want to come to Benidorm. Xoxo

 • C skriver:

  Kom hem från Barca idag, var helt underbart. Finns inte mycket gym (enligt mig iaf) men googlar du borde hitta något ok iaf. Spanjorers grej är inte träning, varenda kille ser ut som en 15 årig tjej här haha. OM ni går ut testa opium eller shoko vid stranden. Köp inte för biljetter är ofta bluff. Jag tyckte maten runt turist områdena ramblan tex var skit. Så ta er en bit därifrån 🙂 finns en argentinsk kött restaurang vid stranden, kommer inte ihåg namnet men ett litet ställe och maten var fantastisk! Jag älskade Barca och det gör nog nu också 🙂

 • Emma skriver:

  Hej!
  Jag ska till Umeå i några dagar. Kan du rekommendera några bra butiker där?:)

  • Alexandra Bring skriver:

   Inte många om du är ute efter shopping =) men själva innerstan är väldigt kompakt så besök galleriorna där!

 • Johanna skriver:

  Jag blir precis lika dan! Antingen är jag igång 5-6 ggr i veckan (om inte mer) kör all in eller om jag vilar en vecka så blir jag sååå himla lat! Hoppas ni får en bra semester!

 • My skriver:

  Finns en riktigt gryyym spot för klättring utomhus i Barca. Ligger i den där stadsdelen med ett x i namnet, haha, kommer inte ihåg bättre men det är ju bara googla! Tror faktiskt det är Europas största utomhusvägg, men oavsett är det definitivt värt ett besök.

 • Alina skriver:

  så himla sant! jag bor i min resväska i perioder, är så svårt att få ihop all packning med alla träningskläder också… spec. om man fixar till sig så mycket ”glow” per pass att man bara kan använda varje set en gång… (nog delvis Hannahs bootcamps att tacka för det haha!)

 • Linn skriver:

  Längst stranden har de ett utomhusgym med massa grymma ”maskiner”, stod där vid soluppgången och tränade efter en springtur på stranden (innan den flockades med folk.) Underbart<3

 • kalle skriver:

  Varför gå till ett gym om du ska åka till Barca, Gym ser ju typ lika ut vart man än går.
  prova att springa i bergen eller simma i havet, eller så hade du fått ett förslag på att klättra innan.
  att gå till ett gym måste vara det tråkigaste man kan göra på en semester. 20kg hantel är ju lika tung här som där.

  • Alexandra Bring skriver:

   Följer ett knäböjsprogram och kör nästan ingen cardio så för mig är det inte optimalt :)!

 • Amanda skriver:

  Packningen ser verkligen härlig ut! Kom just hem från semester på Rhodos och tänker precis som du att man vill komma hem mer utvilad. JAg tränade, åt bra men unnade mig samtidigt det jag gillar. Bästa kombon för mig. =) Inför att vi åkte fick jag så många frågor och elaka kommentarer från omgivningen. Att jag nog blivit lie för besatt om jag vill träna på semestern.. och att semestern är till för att dricka alkohol och sova i solstolen ungefär… Så bra med någon som dig som förmedlar den andra bilden utåt!=) Hoppas ni får det toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR