LÖPTEKNIK & INTERVALLER

P1430787

Om det är något jag är riktigt dålig på så är det att springa. Jag har typ aldrig sprungit i mitt liv. Förutom lite i innebandy och gymnastik, men då var det knappast fokus på löpstegen. Jag slutade dessutom med alla idrotter när jag var 12 år. Sedan dess har jag väl sprungit trappintervaller någon gång men ja, ni som läst ett tag vet att jag hatar cardio =P Igår hade jag ätit riktigt mycket och A frågade om jag ville följa med, varför inte tänkte jag. Vi gick genom löpteknik, sprang i backe och plana intervaller. Fick feedback efter varje intervall. HAHA filmade också, höll på dö när jag såg det. Ako sa höga knän och sträck på dig. Såg ut som att jag var vilsen i djungeln typ.. Jaja, kanske lägger ut klippet här sen, så får ni höra vad man ska tänka på mm. OM jag vågar! Vi sprang i ca 30 min. Imorse råkade jag sova till 9,30!! Helt slut efter passet.

If there is something I’m really bad at it is running. I have honestly never been running in my life, besides a bit of hockey and gymnastics, it was never with focus on the runner steps though. I also stopped practicing both when I was 12 years old. I have been running some stair intervals since then sometimes, but, I hate cardio = P Yesterday I had eaten quite a lot and A asked if I wanted to join him. He helped me with my running technique and we were running uphill and flat intervals. He gave me feedback after each interval. HAHA we also filmed,and I  was about to die when I watched it. Ako told me high knees and straight upperbody. It looked like I was lost in the jungle.. Well, I might put up the movie here. IF I dare! We ran for about 30 minutes. This morning I slept till 9.30! Completely exhausted after the session.

P1430790

16 reaktioner på “LÖPTEKNIK & INTERVALLER”

 • Madeleine skriver:

  Tycker du ska lägga ut klippet 😀 Jag hatar också verkligen att springa, sååå jobbigt ju men jag vill så gärna hitta motivationen och varva min styrketräning med lite löpning också.

 • Oda skriver:

  Har du noen tips om hvordan man kan gå opp i vekt? Vil helst ikke bruke gainer 🙂

 • Nattis skriver:

  Jaa! Lägg gärna ut! Jag suger oxo på löpning och det är så förbannade tråkigt! Men behövs gärnas utvecklas för den hobbysport jag utövar.
  Gillar din blogg!
  /Norrlänningen

 • SaraM skriver:

  Vore jättekul att få se klippet, jag springer ganska mycket men är helt oskolad vad gäller löpteknik så vore lärorikt med lite tips!

 • Mikaela skriver:

  Hej, tänkte att det är bäst att kolla med dig som har grym koll på träning, hälsa, mat osv. uTRIM Garcinia och uTRIM Tone & Clense har jag läst en hel del gott om, vet du något om dem? om de verkligen funkar?
  http://fitnessonvid.com/se2/?post=1-SE-WC-NF
  Där har du en artikel där dom har provat dessa piller..
  Känns som att det finns väldigt många piller som är ren bluff.

  Vore schysst om du kunde slänga iväg ett mail till mig 🙂

  Du är grym btw 😉

 • Emma skriver:

  Hur ofta dricker du aloe Vera drycken? Hur mänga flaskor i veckan ungefär?

 • sabina skriver:

  jag tycker att du ska lägga upp klippet. Skulle vara bra att få lite tips på hur man ska tänka för jag hatar o springa.

 • Polina skriver:

  Hi Alexandra,
  I wanted to ask if you could post a link to this shorts? Are they from Under Armour?
  By the way, you look taller than 167, 🙂
  Do you track your macros? I am so used to do that, since the time I head an eating disorder, few years ago.
  It’s very hard to ger rid of this habit, but it’s very helpful to see that people manage not to do so and still look great.

  Have a nice day,
  Polina

 • ISA skriver:

  men cardio som är så gött! efter iaf 😉

 • Rebecka skriver:

  Hej bästa Alexandra! Vart har du köpt deb rosa träningstoppen?? Den är ju toppen haha
  Kram

 • Karina skriver:

  Vad är det för musik i löpningsfilmen?

 • Alice skriver:

  Skulle du kunna lägga upp klippet, gör jag behöver bra löpar-övningar! Btw du är jätteduktig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR