DOM

P1420555
P1420556
P1420564

Tights – HERE, Top – HERE, Zip Jacket – HERE

P1420574

Hade glömt bort dessa bilder. Bättre sent än aldrig! 😀 Vädret levererar ännu en dag. SÅ fantastiskt! Imorse blev det dock möte, men la det tidigt så det hinns med lite njutning av vädret. Det här är faktiskt min första ”lediga” sommar på jag vet inte hur länge? Förförra sommaren hade jag 2 eller 3 veckor semester, men annars brukar jag jobba jämt. Började jobba som 16-åring. Arbetsmyran! Har också jobb nu, några h dag. Kan dock välja när jag vill jobba. LYX! Älskar att jobba egen och hemifrån just nu. Planerar inför hösten. Då kommer det dock inte bli många lugna stunder 😉 Men det gillas!

I had forgotten about those pictures. Better late than never! : D The weather delivers yet another day. SO amazing! I had a meeting today but scheduled it early so I had time to enjoy the weather. This is actually my first summer off for the first time in I dont know how long? Summer before last summer I had 2 or 3 weeks vacation, but otherwise I usually work all the time. I started working at age 16.  I do work now as well, but a few hours today. I choose when I want to work during the day though.I love to have the possibilty to work home and for myself. I am planning for the fall as well. Then there will not be many quiet moments😉 But I like it!

16 reaktioner på “DOM”

 • voula papazoglou skriver:

  whats your actualy job?to workout only in gym or something else i don t understad…..?
  you have a good life god bless you a lot

 • Sofe skriver:

  hej alexandra! jag ville bara säga att du är verkligen min inspiration!! jag har börjat träna och lever mkt mer hälsosamt nu än vad jag gjorde förut o jag har aldrig mått så bra som jag gör nu, tack vare dig!! <3
  Det skulle vara så kul om du kunde skriva en hel bok om träning, haha! skulle lätt vara den bästa träningsbok jag läst isf 😀
  & Du är den vackraste kvinnan på denna jord och har den finaste kroppen jag sett! Du ser så himla välmående och hälsosam ut, helt sjukt <3 tack för att du finns för du har förändrat mitt liv ( på ett positivt sätt såklart) <3 ha en jättebra dag. många kraamár från Sofie!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du är så snygg Alex!

 • sara skriver:

  Super snyggt!

 • joanna skriver:

  how old are u alexandra :)?

 • Embla skriver:

  What bra did you wear in your last interval video with the pink t-shirt? I can never find a sports bra that doesn’t show through tight-fitted shirts..

 • ISA skriver:

  snygg outfirre juuu. Och sant, jobba är härligt! dötid är ju det tråkigaste som finns 😀

  http://www.isabyl.blogg.se

 • cristina skriver:

  Du och alla andra bloggerska föruton Kenza ser så jävla opererad ut!

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag har hört att jag gör det. Konstigt med tanke på att jag aldrig rört mitt ansikte 🙂

 • Natasha skriver:

  Love your work out attires.
  What’s your currently Job right now?
  Nothing better than working at out own environment at home..

 • --- skriver:

  Kan inte du lägga ut en tränings schema för ben/rumpa 🙂

 • Diana skriver:

  Har du gått en utbildning efter gymnasiet?

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag gick ett år på juristprogrammet men hoppade av. Jag har gått mat- och viktrådgivare samt crossfit level 1 Trainer course sedan dess.

 • E skriver:

  Vad har du för storlek i byxorna? Vet inte om jag ska ha XS elr S, är dom små elr hur är dom! Jätte tacksam för svar så man slipper krångla med frakten och allt:) du är en grym människa för mig och många andra! Hoppas du tar åt dig av alla fina kommentarer du får!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR