PERF WEAR

148837_001

HERE 249 SEK

Fått flera frågor om mina svarta shorts som jag använder ofta. Har köpt flera par och det är de perfekta shortsen. Inte för korta eller för låga. Letade i lite olika webbshoppar men hittade dem tillslut. Jag kör S i mina.

4 reaktioner på “PERF WEAR”

 • Polina skriver:

  You found them!!
  Thank you:)) What size do you take for this pair?

 • Polina skriver:

  I wrote the comment before I saw you have allready answered the question.:)

 • Elin skriver:

  Hej alexandra
  Jag har ett problem med att springa på sommaren när det är varmt. Då måste jag springa i shorts för leggins blir för varmt, men mina lår går ihop… Så när jag springer får jag alltid jättemycket skav mellan mina lår så fort jag blir det minsta svettig och det svider flera dagar efter. Något tips på vad man kan göra åt det?
  Hade blivit jätteglad för svar då det underlättat jättemycket för mig!
  /Elin

  • Tove skriver:

   Låter kanske konstigt, men testa att ta deodorant på innerlåren! Har inte testat själv, men min kompis har och det har fungerat för henne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR