NEW BOOK

P1430841

The Secret måste väl vara en av de mest hypade böckerna för några år sedan? Jag har varit sjuk skeptisk till den precis som man ofta blir med hypade saker 😉 Min nära vän övertalade mig dock att köpa den. Tydligen är jag en person som VERKLIGEN borde läsa den. Jag är alltid försiktig med att ta ut lycka och vågar väldigt sällan ta till mig positiva saker så vi får se vad jag tycker! Är det någon av er som läst den? Använder ni något från boken till vardags?

The Secret was a couple of years ago surely one of the most hyped books. I’ve been skeptical about it just like one can often get with hyped things in general 😉 My close friend persuaded me, however, to buy it. Apparently, I am a person who REALLY should read it. I’m always careful and is not good at daring to welcome positive things so we’ll see! Are there any of you who read it? Do you use anything from the book in your life or way of thinking?

12 reaktioner på “NEW BOOK”

 • Hej!

  Jag har läst den och gillade den skarpt! Tänker alltid positivt och att allting ska gå som jag vill. Det brukar gå även om det ibland tar lite längre tid än vad jag önskar 😉

 • Lisa skriver:

  Jag har läst den! Två gånger. I början var jag lite skeptisk men allt eftersom tiden går inser man att det verkligen fungerar så som boken säger. Det hjälper att visualisera och tänka positivt. Jag är övertygad om att det är ”hemligheten” som hjälpte mig att få vissa betyg, klara vissa övningar och få träffa människor jag saknat otroligt mycket. Boken är fantastisk! Jag har både The Secret och Kraften (uppföljaren) hemma och måste se till att läsa dem snart igen. Så Alexandra, läs den! Du kommer inte ångra dig!

  Kram Lisa

 • Kristina skriver:

  It is not going to solve your problems but is going to tell you how to craft the tools to solve your problems.

 • voula papazoglou skriver:

  its not solve your problems maybe help you for a little the realy true is that is difficult to change your self and i believe that only god can help us for christian people like me that book is not right because god say trust me no trust your ego but thats my opinion 🙂

 • inese skriver:

  it’s really boring, another bullshit, don’t waste your time with another ”self help” book 😉

 • Fanny skriver:

  Jag har läst boken och sett filmen, blev nog helt fast i dem båda, och jag tror på det skarpt! 🙂

 • Rosana skriver:

  I have it! I am a fan. I would say 80% of it is bullshit, but the other 20% makes a LOT of sense. I apply the ”fake it till you make it” principle and it has helped me a lot in my life. If you think, feel and act as if you had ALREADY achieved something, it is quite likely that you will end up achieving it. For instance, I wanted to become more fit, so I started to think and act as if I already were and suddenly everything was a lot easier. I was about to take the stairs or go to the gym and I didnt even consider it a lot or think of it as a sacrifice, because i ”was” a fit person so it came second nature! I bought some nice fitness clothes (before, i never did it, because i thougt i would not actually use them so much, but now i ”was” a fit person, so it made a lot of sense) and i started to get more motivated to wear them often to exercise more. When i saw unhealhy food it used to be so hard to think ”no, i cant eat it because i am trying to get a better body, if i eat this now i will continue to look and feel like shit” but now i think ”i have such a fit body, i dont want to spoil it with unhealthy food!”, so much more positive and easy!

  This and other principles expressed in The Secret have totally helped me make my life a little bit better 🙂

 • erika skriver:

  Jag var precis som många andra väldigt skeptisk i början, men gav den ändå en chans nu i våran. Jag säger bara WOW! Nu lever jag helt genom attraktionslagen! Förr var jag som du & vågade aldrig ta ut ngt bra i förväg. Tänkte alltid ”ok, vad är värsta situationen som kan ske nu.. var inställd på det så kan jag bara bli positivt överraskad”. Visst, det funkade ju ibland men sjukt dålig inställning till livet när man tänker efter. Under våren har jag helt ändrat tankesätt (svårt i början..) & DET FUNKAR!!! Aldrig har jag haft så mkt flow som nu. Om man sen väljer att förklara det utifrån the secret eller ngn annan metod kan man ju bestämma själv 😉 kramis!

 • nej skriver:

  de behövs ingen bok för att veta att man ska tänka positivt, ha en bra inställning..

 • Sara skriver:

  Jag har fått den rekommenderad och sett trailern för filmen på youtube och tror den är väldigt bra! Har tänkt se filmen, men den är lite lång så inte haft tid än. Meddela gärna om du gillade boken!

 • Bea skriver:

  Den boken ändrade mitt liv! Läs noga och var öppen! (manifestera dina tankar);)

 • Tihana skriver:

  Hi,
  I can assure you the book will change your life! I have read the book in February and it completely changed the whole view on life for me, because, before because of my financial situation at home, love status, relationships with friends and relationship with myself and my body I had to change something, I read the book and started thinking about it at least once a day and tried remembering the tips from it. Now I am much more happier and satisfied with myself than I was before and I have much more in life! You should definetely read it, you can only benefit from it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR