HELLO LOVERS

120903-0080_1

from HERE

Ni som följt med ett tag vet min kärlek till gråa tights… ALLTSÅÅÅÅÅ hej! Ville visa dessa innan de tar slut. Klickade precis hem de. Känner mig som ett litet barn på julafton. Jag älskar att känna mig fin när jag tränar. Det kan låta ytligt men att ha nya träningskläder att belöna mig med är ibland den bästa motivationen. Huuuuur fina?!!

Just ordered these tights! I LOVE THEM! I love greyish tights and sometimes new workout clothes gives me the extra motivation I need. My type of treats!

8 reaktioner på “HELLO LOVERS”

 • Henna skriver:

  Sååå fina! Vilket storlek har du? 🙂

 • Diana skriver:

  Har du provat tightsen från Kinebrasil? De är btw astighta och onesize. Skulle va snygga på dig! =)

 • Iz skriver:

  Jättesnygg! ja grått är snyggt på tjejer, killar med men INTE mjukisbyxor, man ser ALLT haha

 • Rosana skriver:

  Me too! Me too! They arrived today, i have them on just now!!! Ahahahahaha life is CRAY CRAY. I love them, you are in for a treat! I took size S. The waist in these tights is smaller than in most, which feels fantastic and gives me a safe feeling that they wont slip down as i workout or with wear.
  These tights were totally sold out in size S and XS like… Everywhere! For the past few weeks. I found the last pair per chance at the adidas website, probably from some return. Good that nelly has restocked them. There is also a matching bra, t shirt and jacket, but all so pricy… So i chose the jacket. The full grey outfit looks fabulous just by itself, but I cant wait to match it with my white trainers or tan leather booties and an elegant long coat in ”camel” color when winter comes. These tights are so nice, i think i will not be wearing them only for working out, but mixed with normal clothes as well.
  What will you wear your tights with? Please post pictures sometimes of how you combine them with other clothes!

  Hugs

 • sportanista skriver:

  you want to look hot while working out, we get it and thats what we are here for! spana in vår hemsida, http://www.sportanista.com, vårt fokus ligger på att hitta riktigt snygga träningskläder! xx sportanista

 • Elvira skriver:

  Håller helt med! Nya träningskläder är en riktig spark i baken – det blir så mycket roligare att träna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR