PUSHUPS

P1430736
P1430738

1,2,3 PUSH! Jag vet att ni alla vet vad armhävningar är. MEN – gör ni dem? Jag kan erkänna att bröstpassen ofta glöms bort och även jag har slarvat med det på slutet. Så – nu blir det ändring! Armhävningar varje fredag. Är ni med mig? Jag ägnar aldrig hela pass åt bröstträning utan jag brukar köra olika typer av armhävningar bara. Innan jag kunde göra många armhävningar på raken gjorde jag ett mål innan varje träningpass. T ex idag ska jag göra 50 armhävningar totalt. Så gjorde jag 3, 2, 2, osv tills jag var uppe i rätt antal. Superbra sätt att stärka upp sig och ha ett mål!

 1,2,3 PUSH! I know you all know what pushups is. BUT do you do them? I can admit that chest dayare often forgotten. I’ve been skipping it a bit lately. So – now I will change that! Push-ups every friday. Are you with me? I never devote entire workouts for chest workout only but I do different types of push-ups. Before I could do many push-ups in a row, I made a goal before each training session. For example, today I’m going to do 50 push-ups in total. So I made 3, 2, 2, and so on until I was up in the correct number. Perf way to strengthen up and have a goal!

8 reaktioner på “PUSHUPS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR