TRÄNINGSRESA

fb_ad

(update) Servern kraschade men är nu uppe igen!! Såååå kul respons!

ÄNTLIGEN FÅR JAG PRESENTERA DETTA! Har fått bita mig i tungan många gånger. MEN 16-23 oktober har DU möjlighet att åka på träningsresa med mig och Ida till Marbella! Det är ett något som jag verkligen längtar efter och är så glad att få göra! I resan ingår bl a:

– 10 träningspass
– Frukost, lunch, middag på hotellet
– Direktflyg till Malaga
– Femstjärnigt hotell i Aloha strax utanför Puerto Banus
– Kosttillskott under veckan (aminosyror, protein, vitaminer)
– En vilodag med rehabpass

FÖR mer information, bilder av hotellet mm gå in här.

Med på resan kommer även Ako vara som kommer hålla i gästpass, en idrottspsykolog och en naprapat. Den här resan har vi satt ihop i första hand till de som är lite mer av nybörjare inom träning och som vill lära sig mer om teknik, kost och få en veckas varierad upplagd träning för att kunna utvecklas. Vi kommer köra 1 pass / morgon med högre puls och 1 pass / eftermiddag med mer fokus på styrka. PRECIS vad jag hade haft behov av för några år sedan. Vad säger ni? 😀 Platserna är begränsade. Pris mm finns här.

Aloha Hill vy

Fint va?

28 reaktioner på “TRÄNINGSRESA”

 • Erica skriver:

  Wow säger jag bara! Hoppas innerligt på att jag kan följa med! Låter som en toppenresa! :):):)

 • Erika skriver:

  Åh vad jag önskat att jag kunde följa med!! Min största dröm att få träna med dig, du är en galen inspiration och motivation <3

 • Tiina skriver:

  Hur mycket kostar det eller vad ska man göra för att få följa med?! Förstod inte riktigt… Vill verkligen verkligen följa med!!! Kram på dig Alexandra <3

  / Tiina taavitsainen

 • Natta skriver:

  Pris? Vad räknas som nybörjare? Om man har tränat 1,5 år, inte jätte mycket fett + lite muskler på kroppen men ändock vill lära sig teknik och utvidga kunskapen av övningar och kost osv, är det omöjligt att få följa med?

 • Natalie skriver:

  Hej!
  Jag tror att sidan med information har kraschat. Har förslit komma in på den i 20 minuter nu 🙁

  Jag är iaf väldigt intresserad och tror att detta kommer bli en riktigt bra grej!
  Du är en stor inspiration Alexandra 🙂

 • Madelene skriver:

  Åh vad roligt detta låter vill så gärna följa med men kan inte 🙁
  Hoppas att ni kommer göra fler sånna här resor!!
  Eller att du kan starta träningsgrupper hemma, vill så gärna träna med dig!
  Du är en sån grym inspiration och jag läser din blogg varje dag <3
  Ha en fin helg!

 • Frida skriver:

  Heej,

  Låter sjukt bra, vill gärna följa med men kommer inte in på hemsidan.. :/

 • Fanny skriver:

  Åh vad kul!! Skulle vara så roligt att få åka med!! Men kommer inte in på hemsidan dock :/

 • Alice skriver:

  Låter gryyymt! Vill sjukt gärna följa med, hade varit riktigt kul att träna med dig du är en stor inspiration!! kommer dock inte in på hemsidan…

 • Ellen skriver:

  Så himla kul 😀

 • Peter Bláha skriver:

  http://www.profitnesscamps.se låg nere pga av överbelastning av serven, intresset blev för stort helt 🙂
  Riktigt kul så klart men vi vill att alla ska komma in, nu har vi uppgraderat servern och hoppas den pallar trycket.
  Mvh Pete, ProFitness Camps

 • Cecilia skriver:

  Hade såå gärna velat åka!!! Synd bara att jag har skola o massa prov då! (Höstlov veckan efter!)
  Om ni ordnar nån mer resa på sommarlovet eller påsk/ssport lovet så skulle jag definitivt anmäla mig!!!

 • Rikard Rosvinge skriver:

  Hejsan.

  Vad kul att intresset är så stort. Tänkte att vi delar de svar på kommentarer från Ida Wargs blogg:

  – Vi kan om ni bokar i god tid och flygtillgången är god lösa flyg från Köpenhamn och Oslo.

  – Om ni lämnar en intresseanmälan så kommer vi kontakta er inom 24-36h. Det är först till kvarn som gäller. Men det är först vid betalningen av anmälningsavgiften på 1500,- som resan är helt bokad.

  – Om resan skulle bli fullbokad så finns möjligheterna fortfarande att ställa sig på väntelistan ifall någon faller bort på grund av olika omständigheter. Ni kommer då också hamna i Early Bird registret.

  – I Early Bird registret får ni premium erbjudanden, chans att boka platser till kommande resor 1 dag före alla andra osv. Vi rekommenderar alla, även om ni inte kan åka på denna resa att att ändå registrera er till Early Bird brevet längst ner på http://profitnesscamps.se/bringwarg för att få dessa erbjudanden.

  Vid frågor kan ni alltid kontakta [email protected] eller mig på [email protected] eller 08 412 69 00

  Vi ses i Marbella!

  Rikard

 • Lena skriver:

  Hejhej!
  först vill jag bara säga att du har en grymt inspirerande blogg!
  Jag älskar också att träna och har också skolios. Jag undrar om du vet något om skolios kan vara kopplat till höftproblem? Varje gång jag tränar får jag nämligen jätte ont vid höften(utsidan) och det blir liksom stelt. Det försvinner dock om jag tränar(springer) bort smärtan. Dock gör det väldigt ont då jag behöver ha ont kanske 6-9 springpass innan smärtan försvinner. jag har varit hos läkare närmare tusen gånger. Jag frågade min ryggläkare om de kunde var kopplat t ryggen- icke! Fått höra att jag haft inflammation i mina muskelfästen och att de försvinner med sjukgymnastövningar och dylikt, men nej. försvinner bara tillfällig om jag springer järnet, slutar jag igen och sen börjat så Pang! är det tillbaka. Har du någon aning om vad det kan vara?
  Ha en fortsatt awesome sommar!

  • Alexandra Bring skriver:

   Tyvärr inte. Men rekommenderar dig att börja rulla höften och ryggen med foamroller och trycka punkterna! Kram

 • Josefin skriver:

  Hej! Hur gammal måste man vara för att följa med? Är det OK ifall man är 14 år och har förälder med sig? 🙂

 • ISA skriver:

  skulle såååå gärna joina! men är nog alldeles för o-fit 🙁 haha. skulle väl inte palla ett enda pass! men så kul grej jöö.

  http://isabyl.blogg.se

 • Erica skriver:

  Undrar om två 15-åringar får delta, med förälder?
  Tacksam för svar så fort som möjligt!
  Kram!

 • Sofie skriver:

  Jag jobbar på Aloha Hill Club’s gym en gång i veckan samt för deras mäklarbyrå, hoppas vi ses den veckan ni är här 🙂

 • Jennifer skriver:

  Hej! Jag har precis börjat träna på gym efter att ha kört hemmaträning med lite olika redskap ett bra tag nu. Eller ja, jag körde första passet idag med min kompis och det gick grymt bra och kändes verkligen rätt! Men när det gäller fria vikter och så, så har jag en liten fråga… Testade nämligen marklyft och körde runt 40-50 kg. Jag är en tjej på 14 år, väger väl ca. 52 kg kanske? Vet inte faktiskt hehe men jag undrar nu, är det lagom tycker du att köra på de vikterna i min ålder, nu i början? Vill verkligen inte skada mig och speciellt inte ryggen som jag vet är lätt med fria vikter. Hade ingen instruktör eller så idag men det kändes helbra när jag väl var där och körde för det kändes i rumpan som man vill men när jag kom hem så varnade pappa mig och jag började fundera lite på om man ska helt vänta med fria vikter något år men samtidigt så vill jag verkligen köra med fria vikter och gärna utvecklas och köra tyngre och tyngre.

  Så vad tycker du är bäst? Att vänta med fria vikter och mest köra maskiner, köra lättare, samma som jag körde nu, eller ännu tyngre om ett tag? Är det farligt tror du?

  Kraam

 • Linn Stensson skriver:

  Hej Alexandra 🙂 det låter så fantastiskt kul med en resa med massa träning med Ida och dig hade varit kul om ni hade haft något liknande längre fram eller här hemma typ en helg eller så 🙂 kommer detta hända tror du 😉 ? Kram Linn

  • Alexandra Bring skriver:

   Ida kommer ha sina gruppPT här hemma efter sommaren. Jag ahr inga planer på liknande just nu 🙂

 • Elin skriver:

  Hej! Jag skulle gärna följa med på resan, men jag undrar vilka åldrar är det för ungefär?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR