SLEEPY HEAD

P1420378

God morgon världen! Haha, vissa dagar vaknar jag 07 och idag så sov jag till 11!! Min kropp som slappnade av lite tror jag. När jag kom till skolan stängde jag av ljud och vibration på mobilen, la bort den och lät den vara i 4 h. Så fick sjukt mycket gjort! Insåg också att jag har en hel del grejer jag måste plugga mer på =/ Men! Ska sitta idag också efter jag har flyttpackat. Eftersom vi flyttar på söndag och jag inte är hemma då måste jag förbereda allt nu. Ska bli så skönt när detta är klart :)! Ska också ta hem några hantverkare till min lilla walk-in-closet och försöka få den fixad direkt. Kommer bli så bra! Passet igår blev 30 min. Körde axlar och biceps sen en plyocirkel. Blev sjukt bra pass om än lite konstigt. Ska dela plyocirkeln sen! Nu måste jag äta klart och fortsätta dagen. Kram och tack för alla era peppande kommentarer <3
Good morning world! Haha, some days I wake up and 07 today I slept until 11!! My body relaxed a bit I think. When I got to school I turned off the sound and vibration on my mobile, and left it for 4 hours. I got a lot done! But I also realized that I have a lot of stuff I have to study more on =/ But I will study today after I’ve packed. As we move on Sunday and I’m not home I have to prepare everything now. It will be so nice when it is finished :)! I will also take home some workers to my little walk-in closet and try to get it fixed right away. It will be so good! The workout yesterday was 30 minutes. I did shoulders and biceps then a plyo circuit. It was a good workout but a little strange. I will shareit circuit later! Now I have to eat and ready to continue the day. Hugs and thanks for all your comments and boost <3

14 reaktioner på “SLEEPY HEAD”

 • pola skriver:

  you are so confused…i never understand what you are writing…you tell like 1000 things without a coherence…and you tell us things we dont know about and then you expect us to understand…liek you say you move on sunday?? where you go? and then you say: will be so nice when it is finished :)! I will also take home some workers to my little walk-in closet and try to get it fixed right away.

  what willl be finished?? if you expect us to understand than dont be so thrifty with the things you write…

  just dont know you just write without a plan and really confused

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahahaha! I was a bit stressed when I wrote it and my translation got even worse 😀 I already wrote about the move before!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag visste inte att ni skulle flytta, måste ha missat detta helt! Gissar på att din walk in closet kommer se ut som en butik med 99% träningskläder? 😉

 • Cornelia skriver:

  Kommer du visa något av er lägenhet sen när ni flyttat? Jag tycker det vore superkul att se och kan tänka mig att jag inte är ensam! 😀 det behöver ju absolut inte vara en grundlig tour genom hela lägenheten men typ någon bild på hur det ser ut i vardagsrummet osv! Kraam från goa Umeå

 • Frida Carolin skriver:

  Vore jätte kul om du kunde lägga upp lite bilder på lägenheten när ni har flyttat färdigt! Och framförallt på garderoben!

 • Ida skriver:

  Hej Alexandra ! Älskar din blogg och du är motivation till tusen. Tänkte fråga dig nu när du börjat plugga om du någon gång läst Matte B ? 🙂

 • Sanna skriver:

  Vart ska ni flytta? Berätta mer 🙂

 • Alexandra skriver:

  Gud, vilken fin kropp och fint utseede! Du är min förebild!

 • felicia skriver:

  Vad anser du är den bästa träningen för större lår och smalben? har väldigt små ben och vill verkligen veta vilken träning som är bäst för det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR