LIQUORICE LOVERS

P1440500

Alltså lyckan när man hittar en bar med laktritssmak! Köpte min på Ecoist här på Östermalm. Jävligt god för att vara så bra innehållsmässigt. Sedan skulle jag aldrig byta ut en riktig bit lakrits mot det, men det är ett bra nyttigt snack som är lätt att ta med i väskan. Perfekt för skoldagar eller en runda på stan när det är svårt att få tag i något bra lätt mellanmål. Yummie! Jag älskar lakrits!
The happiness when you find a bar with licorice taste! I bought mine at Ecoist here in Östermalm. Damn good for being so good in terms of content. I would never replace a real piece of licorice against it, but it is a good healthy snack that’s easy to carry in your bag. Perfect for school days or a stroll in the town when it is difficult to find in any good light snack. Yummie! I love licorice!

3 reaktioner på “LIQUORICE LOVERS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR