PLYOMETRICS

P1440609
P1440611

Alexandras  Plyo Cirkel –

14 squats på steppbräda med upphopp efter att rumpan tagit i. 14 squats with jump.

P1440625
P1440626

 

14 jumping lunges (7 each leg)

P1440618
P1440620

14 side squats(?) jump from side to side.

P1440622
P1440623

14 air squats with jump.

Five rounds. Lower reps each round.

14 reps / exercise. 1 min rest.
12 reps / exercise. 1 min rest.
10 reps / exercise. 1 min rest.
8 reps / exercise. 1 min rest.
6 reps

Sådär såg mitt plyopass ut. Hoppas att ni förstår med bilderna 🙂 Använde fantasin bara men det blev ett tufft upplägg och utlovar skön träningsvärk om ni ger 110% i varje repetition.

14 reaktioner på “PLYOMETRICS”

 • LexieFit skriver:

  Oh najs måste jag prova! Gör du detta helt utan vikter alltså?

 • Temi Truly skriver:

  I LOVE air squats they keep my legs looking really toned!!! Great leg exercises!

  ❤ Temi Truly

 • Johanna skriver:

  Bra inlägg!! Kul att variera sina pass lite! 🙂

 • Madison skriver:

  You are my favorite blog to read and Instagram to look at 🙂 my fitspiration and idol is you!!

 • charlotte skriver:

  Åh! detta ska jag prova! 🙂 tack!!

 • Jessica skriver:

  Nice! Detta får bli morgondagens pass =) Tackar

 • carolina skriver:

  Jag är ny här, men jag älskar hur du delar med dig av din träning – det inspirerar super mycket 🙂

 • Anine skriver:

  Dette var jo rene cardioen, haha! Holdt på å dø, trodde ikke at kondisjonen min var SÅ dårlig. Takk for at du delte denne, du er inspirerende og vakker 🙂

 • charlotte skriver:

  Hej Alexandra! Körde detta plyoplass i tisdags och jääses vilket träningsvärk! Man märker att man inte är van vid att köra denna typ av träning men kul att variera lite 🙂 Jätte roligt pass så tack för inspirationen! Har dock en fråga, har sjukt mycket mer träningsvärk i ena benet, vad kan det bero på? sen en annan fråga, kanske är svårt för dig att svara på med jag frågar iallafall. Kände typ bara i mina framsida lår när jag körde detta, hade hoppats på lite träningsvärk i glutsen med, tänkte på att ha tyngden på hälarna. Vart ”kände” du mest att det tog när du körde passet? Kan det bero på att jag är svag i gluteus och därför tar framsidan över eller är det troligare att jag helt enkelt är svagare i framsidan och känner därför mer där? Tack för en superbra blogg 🙂 Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Kanske du är svagare i det benet eller belastar det mer. Jag tycker du ska testa köra en aktiveringsövning för rumpan innan och se tll att alltid trycka ifrån hälarna. Det kan ibland vara så att du helt enkelt inte lärt dig att få kontakt med rumpan ännu. Öva på att hitta kontakten! rkram

 • Riley skriver:

  This is perfect! Love this and everything you do! You’re recipes are amazing as well… Easy yet interesting. XO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR