MIX N GO

P1440760

Siba har gjort en satsning mot oss träningstokar och därför kändes det roligt att köra ett litet samarbete med dem. I några veckor framöver kommer jag testa några av deras produkter och berätta vad jag tyckte här 😀 Först ut – min älskade C3-mixer. Jag har faktiskt den sedan innan och den går varm hemma som det kanske syns.  Den kostar 299:- och finns HÄR.

Min fräscha smoothie:

1 banan
1 kesella
Mandelmjölk
Hallon

P1440762

Man får med 2 st shakers med lock så det är bara att skruva på locket och ta med sig den om man vill! Tog med denna shake till skolan idag 😀 enkelt mellanmål.

6 reaktioner på “MIX N GO”

 • Maja skriver:

  Åh vad kul! Jag vill också ha en Mix n go!
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Isabella skriver:

  Fungerar den till att mixa frysna bär/is också? 😀

 • Jessica skriver:

  Tack för alla dina alltid så bra tips 🙂

 • Maoolin skriver:

  Jag har också en sån, fick den av min mamma för ca tre veckor sen. Nu kan jag inte leva utan den. Min är dock svart =) Men din var sjukt söt. Nu gör jag en smoothie varje morgon till frukost innan jobbet. Snabbt smidigt och enkelt och en bra start på morgonen. Får i mig allt jag behöver =) Jag har alltid som bas: ett ägg (ekologiskt) 1/2 dl kokosmjölk, 1 dl apelsinjuice och färsk hackad ingefära. Köpt ett jättebra pulver som heter ”Supergreens” som jag tar 2 tsk i också =) Sen tar jag de bär och frukter jag vill ha den dagen =) Tack för en toppenblogg, läser den varje dag, blir inspirerad och den har blivit lite av ett gift nu ;)Kram maooolin.blogg.se

 • S skriver:

  Bara måste få veta om den klarar is och frusna jordgubbar? Det är superviktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR