RESTURANGTIPSET #1

P1440515
P1440518

Vurma på Birger Jarlsgatan! Ett ställe som Ida visat mig. Det är fantastiskt bra mat. Du får en meny från grillen där du väljer fisk, kött, kyckling mm och sedan får du välja 2 tillbehör. Jag körde på majskyckling med friterad färskpotatis och tzatziki. Det finns lite bättre alternativ än friterat men jag var sugen på det haha! Servicen varierar dock, ibland är det sjukt trevlig personal och ibland får man inte ens beställa och de är allmänt otrevlig bara. Men – maten är fantastisk så det kan ändå vara värt det 😀 Pris? Ca 200:-, bra pris för bra mat. Tänkte försöka börja lägga ut resturangtips då & då.
Vurma at Birger Jarlsgatan! A place that Ida shown me. It’s amazing food. You get a menu from the grill where you choose fish, meat, chicken, etc. and then you get to choose 2 accessories. I chose the corn-fed chicken with fried potatoes and tzatziki. There are some better options than fried but I wanted it haha! The service varies, sometimes it is sooo nice staff and sometimes you can not even order and they are generally just cranky. But – the food is fantastic so it may still be worth it: D going to try to start posting resturang tip here!

4 reaktioner på “RESTURANGTIPSET #1”

 • Lisa's healthspo skriver:

  Mums! Himla kul med restauranger där man får komponera sin egen mat! Det skulle verkligen vara superkul med restaurangtips, så att man vet var man ska gå om man är i Stockholm 😉

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jaa snälla kan du inte göra de? Jag och min sambo ska till Sthlm i mitten av Oktober för att fira min födelsedag och våran 6 årsdag så hade varit kul att veta vart man kan hitta god mat för normala priser haha ;D

 • Pernille skriver:

  Looks amazing! 🙂

 • Jenny skriver:

  Åh ser huuur gott ut som helst!
  Vad häftigt att man får välja själv 😀
  Tycker att 200 spänn för dålig service är katastrof. Hur personalen uppträder kan verkligen påverka hela bilden av stället och avgör om man vill komma tillbaka eller inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR